ΠΑΤΡΑ: Στη φυλακή πυροσβέστης για βιασμό!

    Ημερομηνία:

    Νεαρός πυροσβέστης που υπηρετεί σε μονάδα της Αχαΐας και κατάγεται από νησί του Ιονίου, προφυλακίστηκε την Παρασκευή, καθώς κατηγορήθηκε για βιασμό κοπέλας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες  η υπόθεση ξεκίνησε μετά από καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία κοπέλα, η οποία στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με τον πυροσβέστη.

    Ο νεαρός συνελήφθη και την Παρασκευή, μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αποφασίστηκε να προφυλακιστεί και να οδηγηθεί στις φυλακές.

    Από την πλευρά του, ο νεαρός πυρόσβεσης ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει βιασμός, τονίζοντας ότι υπήρχε σχέση με την κοπέλα η οποία προχώρησε στην καταγγελία.

    Για την υπόθεση διενεργείται έρευνα από την ΕΛΑΣ και φως αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστής εξέτασης που θα γίνει στην κοπέλα, η οποία έκανε την καταγγελία.

    Προς το παρόν, ο πυροσβέστης έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και εξελίξεις θα υπάρξουν με τη διεξαγωγή της δίκης.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ: Δύο όμορφες εκδηλώσεις σε Κάλφα και Καλούσι – ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο Δήμρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής: Δύο όμορφες εκδηλώσεις...

    ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοί είναι οι δύο γνωστοί Πατρινοί που έκαναν deal στην εκπομπή του Ant1 Dragkons Den! Δείτε πώς πήραν 40.000 ευρώ για την εταιρεία...

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%af-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%cf%8d%ce%bf-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%af-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81/

    Πρωταθλήτρια στο Nations League η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, 5-3 στα πέναλτι την Ισπανία

    Το πήρε ξανά η Πορτογαλία, 5-3 στα πέναλτι την...