Πάτρα: Στις 20 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Αιμιλιανής Σταυριανίδου

    Ημερομηνία:

    Την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστεί στις 7:00 το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο Πολύεδρο, Κανακάρη 147, Πάτρα  η ποιητική συλλογή «Στρατσόχαρτο καφέ και ζαχαρί» της Αιμιλιανής Σταυριανίδου που κυκλοφορεί  από τις εκδόσεις Άπαρσις.

    Πάτρα: Στις 20 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Αιμιλιανής Σταυριανίδου

    Η Αιμιαλινή Σταυριανίδου

    Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν ποιήματα από ηθοποιούς, μέσω μιας σκηνικής δράσης, φέρνοντας κάποιες από τις πιθανές μορφές της συνάντησης: αναγνώστη- ποιητή, σε τρισδιάστατη μορφή.

    Θα ακολουθήσει συζήτηση με την Όλια Λαζαρίδου, τη Μάρω Γαλάνη και τις ηθοποιούς.

    Στη σκηνική δράση συμμετέχουν: Όλια Λαζαρίδου, Έλενα Πολυχρονάτου, Κωνσταντίνα Ευθυμίου, Πένυ Μουμτζή, Μιλένα Τούμπα, Αριάδνη Κωνσταντακοπούλου και Αιμιλιανή Σταυριανίδου.

    Η Αιμιλιανή Σταυριανίδου γεννήθηκε το 1999 στην Αθήνα και μεγάλωσε λίγα χιλιόμετρα έξω από την Σπάρτη. Το 2021 αποφοίτησε από την Δραματική σχολή «Αρχή – Νέλλη Καρρά» και είναι τελειόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ: Οι γυναίκες που “έφυγαν” στην Πάτρα από τα χέρια του συντρόφου τους! Οι τραγωδίες και τα “κόλπα”

    ΤΑ «ΚΟΛΠΑ» ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ… ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΦΟΝΙΑΔΕΣ Το μέτρημα δεν...

    ΠΑΤΡΑ: Γιατί η λεωφόρος Γούναρη γίνεται… μονοπάτι

    Η Γούναρη είναι κεντρική λεωφόρος στην Πάτρα και η...

    Έχεις απλήρωτη τροχαία κλήση; Δες πώς ελέγχεις online σε 5 λεπτά

    Δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που μαθαίνουν για μια...