ΠΑΤΡΑ: Στο εδώλιο για το φονικό στο Σούλι

    Ημερομηνία:

    Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου θα εκδικαστεί σήμερα η ανθρωποκτονία ενός 41χρονου σε φανοποιείο στο Νέο Σούλι Πατρών, στις 3 Φεβρουαρίου του 2020.

    Στο εδώλιο θα καθίσει 42χρονος, ιδιοκτήτης του φανοποιείου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή υποστήριξε στην Αστυνομία και στις Ανακριτικές Αρχές πως βρισκόταν σε κατάσταση άμυνας.

    Όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα πήγε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο φανοποιείο όπου ήχησε ο συναγερμός. Στο σημείο έσπευσε ο ιδιοκτήτης του συνεργείου οπλισμένος. Εκεί διαπίστωσε ότι ο 41χρονος είχε παραβιάσει το χώρο του και πως κρατούσε μια καραμπίνα και μια κλαδευτήρα.

    Ακολούθησε αιματηρή συμπλοκή με μοιραία κατάληξη. Τα όσα συνέβησαν έχουν αποτυπωθεί από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής της επιχείρησης.

    Μετά το τραγικό συμβάν ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα και με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πατρών παραπέμφθηκε σε δίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ απαλλακτική ήταν η πρόταση της Εισαγγελέως.

    Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως το θύμα τον ενοχλούσε προκλητικά κατά το παρελθόν ενώ είχε βάλει και φωτιά στην επιχείρηση, ο ίδιος είχε ενημερώσει την Εισαγγελία με έγγραφες αναφορές για τις απειλές που δεχόταν.

    Στο δικαστήριο παρίσταται προς υποστήριξη της κατηγορίας η οικογένεια του θύματος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κυρία Κωνσταντοπούλου, κι άλλοι ερωτεύτηκαν, αλλά δεν κάνουν έτσι»

    Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το πρωινό» την Πέμπτη...

    «Ραγίζει» καρδιές το νέο ποστ του Κώστα Σαμαρά για την αδελφή του, Λένα που έφυγε από τη ζωή

    Μία ανάσα από τις γιορτές των Χριστουγέννων και η...

    Δημοσίευμα «πέθανε» τη Στέφανη Χαραλάμπους – Η απάντηση της ηθοποιού της «Γης της Ελιάς»

    Η Στέφανη Χαραλάμπους ήρθε αντιμέτωπη με μια είδηση που την άφησε...

    Πάτρα: Το Δημαρχείο “φόρεσε” τα γιορτινά του – φωτο

    Με τον στολισμό του Δημαρχείου Πάτρας, η πόλη μπαίνει στο...