Πάτρα: Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος, στο «μαύρο» οι εκπτώσεις

    Ημερομηνία:

    «Μα για ποιες εκπτώσεις μιλάτε; Πλάκα μας κάνετε; Δεν βλέπετε ότι τις απογευματινές ώρες έως ότου να πέσει ο ήλιος δεν κυκλοφορεί τίποτα στους δρόμους της Πάτρας;

    Πώς να έχουμε εμείς έστω και την ελάχιστη κίνηση στα μαγαζιά μας;». Αυτή ήταν η αντίδραση γνωστού εμπόρου της Πάτρας, όταν τον ρωτήσαμε πώς πάνε μέχρι ώρας οι καλοκαιρινές εκπτώσεις. Και πράγματι κάπως έτσι είναι τα πράγματα στην αγορά όλες τις ημέρες.

    Φλίγκος

    Η ζέστη και ο καύσωνας των 40 και των 41 βαθμών Κελσίου έχει οδηγήσει τον περισσότερο κόσμο είτε σε κάποια κοντινή παραλία, είτε στην δροσιά του κλιματιστικού του μένοντας στο σπίτι.

    Αυτή η αποπνικτική ατμόσφαιρα που υπάρχει έξω έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην αγορά και έχει δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα στην εμπορική κίνηση, τόσο τις πρωινές, όσο και τις απογευματινές ώρες.

    GLEARNET

    Ειδικότερα τις απογευματινές ώρες από τις 2 το μεσημέρι έως και τις 7 το απόγευμα η Πάτρα μοιάζει μια έρημη πόλη ακόμα και όταν τα καταστήματα είναι ανοικτά. Ελάχιστα αυτοκίνητα τους δρόμους, ακόμα λιγότεροι πεζοί να περπατούν.

    Κανείς δεν βγαίνει έξω παρά μόνο για τα άκρως απαραίτητα και φυσικά όχι για να ψωνίσει. Οι χτύποι της καρδιάς της πόλης επανέρχονται όταν πέφτει πια ο ήλιος και είναι έτοιμα να κλείσουν τα μαγαζιά.  Οπότε οι εκπτώσεις μέχρι ώρας έχουν μία αντίθετη πορεία από τον υδράργυρο.

    Οι πρώτες στον πάτο, ο δεύτερος στο ταβάνι…

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Χένρι Καβίλ τραυματίστηκε πριν ξεκινήσει το remake του «Highlander» – Αναβάλλονται τα γυρίσματα για το 2026

    Μία πολύ δυσάρεστη είδηση απογοήτευσε τους θαυμαστές του Χένρι Καβίλ,...

    Ολυμπιακός: Με Ταρεμί και Ποντένσε η αποστολή για Πανσερραϊκό

    Ο Μεχντί Ταρεμί και ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για...

    Η κυβέρνηση Τραμπ κατέστρεψε αντισυλληπτικά αξίας 10 εκατ. δολαρίων

    Ένα τεράστιο αριθμό αντισυλληπτικών αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο...

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στην Νέα Υόρκη λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM – Η φωτογραφία με τη νέα της μάνατζερ

    Μετά από έναν μαγικό Αύγουστο, όπου απόλαυσε καλοκαιρινές διακοπές...