ΠΑΤΡΑ: Στο σπίτι του και όχι στο Νοσοκομείο ο 47χρονος οδηγός του ΙΧ που παρασύρθηκε από τρένο

    Ημερομηνία:

    Με ελαφρά τραύματα ΜΕΤΑΦΈΡΘΗΚΕ στο νοσοκομείο ο 47χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που συγκρούστηκε με τρένο το πρωί της Τρίτης (14/1) στην Παραλία της Πάτρας. Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του.

    Οι πέντε επιβάτες του τρένου είναι καλά στην υγεία τους. Σημειώνεται ότι οι έρευνες του τμήματος Τροχαίας Πατρών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύγκρουση.

    Στο πλαίσιο των ερευνών, λαμβάνεται κατάθεση από τον μηχανοδηγό του τρένου, ενώ αναμένεται να καταθέσει και ο 47χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, μόλις ολοκληρωθούν οι καταθέσεις θα ενημερωθεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αχαΐας.

    Μιλώντας στο LIVE NEWS, ο πατέρας του οδηγού είπε:

    «Ένα παλικάρι τον έβγαλε. Το αυτοκίνητο είχε διαλυθεί, ήταν μία μάζα. Όταν ήρθα τον βρήκα σε μία καρέκλα και τον πήρε το ασθενοφόρο».

    Νωρίτερα σήμερα η Hellenic Train εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, αναφέροντας τα εξής:

    «Σήμερα το πρωί, στις 8:00 π.μ., κατά τη διάρκεια του δρομολογίου 11352 Πάτρα – Κάτω Αχαΐα που εκτελούσε αμαξοστοιχία του Προαστιακού, κι ενώ κινείτο κοντά στον σταθμό Παραλία, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, το οποίο επιχείρησε να περάσει από την ισόπεδη διάβαση, ενώ οι προστατευτικές μπάρες ήταν ανεβασμένες. Διευκρινίζεται ότι νωρίτερα μία ένδειξη στην αμαξοστοιχία οδήγησε τον μηχανοδηγό στην ακινητοποίηση του συρμού, προκειμένου να αποκαταστήσει την βλάβη άμεσα. Η ολιγόλεπτη παύση αυτή επηρέασε το σύστημα αισθητήρων του χρονοδιακόπτη, που ρυθμίζει τη διάρκεια που θα παραμείνουν κατεβασμένες ή ανεβασμένες οι μπάρες.

    Ο μηχανοδηγός, αντιλαμβανόμενος τη συνθήκη, μείωσε άμεσα την ταχύτητα και χρησιμοποίησε συνεχώς την προειδοποιητική κόρνα, ακολουθώντας πιστά τους προβλεπόμενους κανονισμούς κυκλοφορίας».

    ΠΑΤΡΑ: Στο σπίτι του και όχι στο Νοσοκομείο ο 47χρονος οδηγός του ΙΧ που παρασύρθηκε από τρένο ΠΑΤΡΑ: Στο σπίτι του και όχι στο Νοσοκομείο ο 47χρονος οδηγός του ΙΧ που παρασύρθηκε από τρένο ΠΑΤΡΑ: Στο σπίτι του και όχι στο Νοσοκομείο ο 47χρονος οδηγός του ΙΧ που παρασύρθηκε από τρένο ΠΑΤΡΑ: Στο σπίτι του και όχι στο Νοσοκομείο ο 47χρονος οδηγός του ΙΧ που παρασύρθηκε από τρένο ΠΑΤΡΑ: Στο σπίτι του και όχι στο Νοσοκομείο ο 47χρονος οδηγός του ΙΧ που παρασύρθηκε από τρένο ΠΑΤΡΑ: Στο σπίτι του και όχι στο Νοσοκομείο ο 47χρονος οδηγός του ΙΧ που παρασύρθηκε από τρένο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δήμος Πάτρας: Την Πέμπτη δεν θα είναι διαθέσιμες οι διοικητικές και οικονομικές εφαρμογές

    Ενημερώνονται οι δημότες – χρήστες των ηλεκτρονικών εφαρμογών του...

    Παναχαϊκή: Εγκρίθηκε η επιχορήγηση των 400.000 ευρώ από την ΓΓΑ

    Ευχάριστα νέα για το γήπεδο της Αγυιάς και την...

    Πάτρα: Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ, έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες από αύριο

    Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από αύριο...

    Πάτρα: Φραγκούλης και Περρής για τα Χριστούγεννα

    Αγαπημένοι μας φίλοι, Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή που μας...