Πάτρα: Στο συλλαλητήριο της Πάτρας οι συνταξιούχοι της Αχαΐας

    Ημερομηνία:

    Το Σάββατο 26/2, ημέρα συμπλήρωσης δύο χρόνων από το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας και ώρα 11:30 το πρωί μεγάλο συλλαλητήριο για την προστασία και την στήριξη των λαϊκών στρωμάτων.

    Το συντονιστικό καλεί όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μαζικά μέρος μαζί με τις οικογένειές τους και να απαιτήσουμε άμεσα μέτρα στήριξης της δημόσιας υγείας και μέτρα στήριξης των εργαζομένων και των συνταξιούχων από τα απανωτά κύματα ακρίβειας. Να επιστρέψουν εδώ και τώρα ότι μας έχουν παρακρατήσει.

    GLEARNET

    Συνοδοιπόροι με τα 5 Εργατικά Κέντρα της Δυτικής Ελλάδας να βροντοφωνάξουμε ότι τίποτα δε μας χαρίζεται, όλα κατακτιούνται με οργανωμένη συλλογική διεκδίκηση, αντίσταση και σύγκρουση με την πολιτική που θυσιάζει τη ζωή μας για τα κέρδη των λίγων.

    Φλίγκος

    ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εφορία: Ποιες αποδείξεις δίνουν έκπτωση φόρου έως 2.200 ευρώ

    Τη δυνατότητα να πληρώσουν λιγότερο φόρο το 2026 για τα εισοδήματα που θα...

    Ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες: Γυρίζουν την πλάτη στη ρύθμιση οφειλών μέχρι 30.000 ευρώ

    Μικρή είναι η ανταπόκριση των ασφαλισμένων (ελεύθερων επαγγελματιών και...

    Οι 11+1 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον νέο νόμο της Κοινωνικής Αντιπαροχής

    Nόμος του κράτους είναι πλέον το νομοσχέδιο για την κοινωνική...

    Ασανσέρ: Η απογραφή εκτοξεύει τα κοινόχρηστα στις πολυκατοικίες

    Σε νέα δοκιμασία μπαίνουν οι πολυκατοικίες της χώρας, καθώς τίθεται σε εφαρμογή, έπειτα...