Πάτρα: Στον “πάτο” η κίνηση στις εκπτώσεις – Κακός μήνας ο Γενάρης

    Ημερομηνία:

    Στο… ναδίρ βρίσκεται η κίνηση στα εμπορικά μαγαζιά της Πάτρας στις χειμερινές εκπτώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

    Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι έμποροι η κίνηση δεν ήταν καθόλου καλή τον Ιανουάριο και με εξαίρεση την πρώτη εβδομάδα, η αγορά δεν αισθάνθηκε καθόλου τις εκπτώσεις.

    Όπως υποστηρίζουν οι προσφορές στις βιτρίνες των καταστημάτων έφτασαν και το 50% σε αρκετά είδη, ξεπερνώντας τον μέσο όρο του 20% με 30%, παρόλα αυτά το αγοραστικό ενδιαφέρον παραμένει χαμηλό.

    Ελπίζουν βέβαια ότι τον Φεβρουάριο που λήγει η εκπτωτική περίοδος, αλλά πλέον κρατούν μικρό καλάθι εν όψει της συνέχειας των εκπτώσεων.  Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πρέπει να αλλάξει το χρονικό διάστημα των εκπτώσεων και σε ότι αφορά την έκταση του και σε ότι έχει να κάνει με τις ημερομηνίες που γίνονται.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς ο John D. Rockefeller έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος – Η πιο σημαντική ημέρα της ζωής του

    8 Ιουλίου 1839 Γεννιέται ο πρώτος δισεκατομμυριούχος του κόσμου και...

    Τέλος η εργένικη ζωή για περιζήτητο Πατρινό εργένη

    Προς επισημοποίηση της σχέσης τους οδεύουν ο Νίκος Πολυδερόπουλος και η...

    Με εκκεντρική τσάντα στην Επίδαυρο γνωστός πρωταγωνιστής

    Ο καταξιωμένος ηθοποιός και γνωστός πρωταγωνιστής πήγε στην Επίδαυρο...