Πάτρα: Στους δρόμους οι αγρότες – Κινητοποίηση το πρωί της Παρασκευής στον ΕΛΓΑ, ετοιμάζουν περιφερειακό συλλαλητήριο το Σάββατο 22 Νοεμβρίου

Ημερομηνία:

Την προετοιμασία για το μεγάλο κοινό συλλαλητήριό τους στην Πάτρα το Σάββατο 22 Νοέμβρη, με συσκέψεις και περιοδείες στα χωριά, προχωρούν οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας και Αχαΐας.

PHILOXENIA

Παράλληλα με το κοινό αγωνιστικό κάλεσμα προς τους Αγροτοκτηνοτροφικούς Συλλόγους και τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους, συνεχίζουν και τις συντονισμένες δράσεις τους. Χθες πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στον ΕΛΓΑ Αγρινίου από την ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας, με απαίτηση μεταξύ άλλων την άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του καταρροϊκού πυρετού.

Οπως επισημάνθηκε από τις παρεμβάσεις των αγροτοσυνδικαλιστών, έχουν εντοπιστεί κρούσματα της νόσου σε αιγοπρόβατα σε περιοχές γύρω από το Αγρίνιο, κατάσταση που έρχεται να δυσχεράνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση των αγροτοκτηνοτρόφων.

Απαίτησαν μεταξύ άλλων άμεση καταγραφή των ζημιών, αποζημιώσεις στο 100% των πληγέντων, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, αναπλήρωση χαμένου εισοδήματος, στελέχωση όλων των αρμόδιων υπηρεσιών με το αναγκαίο προσωπικό.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Αποτυπώματα ιστορίας και πολιτισμού – το πρόγραμμα

Β΄ κύκλος διαλέξεων (2026-2027) με την επιμέλεια της αρχαιολόγου...

Έκτακτη συνεδρίαση ΤΕΣΟΠΠ στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής – φωτο

​ Έκτακτη συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής...

Κέρκυρα: Νεκρός 57χρονος ψαροντουφεκάς – Ανασύρθηκε από άλλον αλιέα

Τη ζωή του έχασε 57χρονος αλλοδαπός ψαροντουφεκάς σε θαλάσσια περιοχή της...

Πάτρα: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις του 52ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ – φωτο

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου οι εκδηλώσεις του 52ου Φεστιβάλ ΚΝΕ...