Πάτρα: Συγκέντρωση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση από σωματεία αυτοαπασχολούμενων

Ημερομηνία:

Παρέμβαση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων νήσων πραγματοποίησαν χθες το πρωί και στην Πάτρα σωματεία αυτοαπασχολούμενων και ΕΒΕ, στα πλαίσια των πανελλαδικών κινητοποιήσεών τους, απαιτώντας μεταξύ άλλων, μέτρα ενάντια στην ακρίβεια και τη φοροληστεία των μικρών επαγγελματιών και εμπόρων, επαναφορά 13ης και 14ης σύνταξης κ.α.

Στο χώρο, βρέθηκαν αντιπροσωπείες από τα σωματεία Αρτοποιών, Ζαχαροπλαστών, ΤΑΞΙ, και Εμπόρων, ενώ τη στήριξή της στα αιτήματα των μικροεπαγγελματιών εξέφρασε και η Δημοτική Αρχή, παρουσία του αντιδημάρχου, Διονύση Πλέσσα, όπως και αντιπροσωπεία του συλλόγου συνταξιούχων ΟΑΕΕ.

Με την παρουσία τους στην Αποκεντρωμένη, οι εκπρόσωποι των σωματείων σημείωσαν ότι συνεχίζουν τις δράσεις τους για ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δυτική Ελλάδα: Θρήνος για τον Μάσο Δευτεραίο

Θρήνος στην Ιθάκη για τον υποδηματοποιό Μάσο Δευτεραίο. Η...

Πάτρα: Συνεχίζεται η “εγκατάσταση” ρομά κοντά στην Παναχαϊκή

Παράνομη εγκατάσταση ομάδας Ρομά κατεφράφη σε κοινόχρηστο χώρο κοντά...

Ψαθόπυργος: Λουόμενοι… με σκουπίδια!

Κάτοικοι, επαγγελματίες  και επισκέπτες στον παραθαλάσσιο Ψαθόπυργο της Πάτρας,...