ΠΑΤΡΑ: Συγκίνηση για τον Ιερέα Κώστα Καπετανόπουλο

    Ημερομηνία:

    Σε ηλικία 90 ετών, έφυγε από τη ζωή ο ιερέας Κώστας Καπετανόπουλος, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Παραλίας Πατρών, όπου επί χρόνια υπηρέτησε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου.

    Με την πρεσβυτέρα του Γεωργία, είχε δημιουργήσει μια πολύτεκνη οικογένεια, μεγαλώνοντας πέντε παιδιά και αφήνοντας πίσω του πλούσια οικογενειακή και πνευματική κληρονομιά.

    Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε την περασμένη Δευτέρα στις 5 μ.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παραλίας Πατρών, ενώ η ταφή πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο της περιοχής. Η σύζυγος, τα παιδιά, τα αδέλφια, τα εγγόνια και τα ανίψια, μαζί με πλήθος συγγενών και πιστών, τίμησαν τη μνήμη του, αποχαιρετώντας έναν άνθρωπο που καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του υπηρέτησε με αφοσίωση την εκκλησία και την κοινότητα.

    Ο ιερέας Κώστας Καπετανόπουλος θα μείνει στην ιστορία της περιοχής όχι μόνο για το θρησκευτικό του έργο, αλλά και για τη ζεστή και ανθρώπινη παρουσία του, που άγγιξε πολλούς και δημιούργησε δεσμούς αλληλεγγύης και σεβασμού.

    ΠΑΤΡΑ: Συγκίνηση για τον Ιερέα Κώστα Καπετανόπουλο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Το ευχαριστήριο του Γρηγόρη Αλεξόπουλου για την φωτιά

    Μερικές ημέρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε τον...

    Δούναβης: Ταξίδι σε 10 χώρες στην καρδιά της Ευρώπης

    Υπάρχουν ποτάμια που είναι σύνορα και άλλα που είναι...

    Εστιατόρια που είναι σχεδόν αδύνατον να κλείσει κανείς τραπέζι

    Με την άνθιση της foodie κουλτούρας ολοένα και περισσότεροι...

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Κώστας Πυλαρινός

    Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο Κώστας Πυλαρινός, ο οποίος είχε...