ΠΑΤΡΑ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Θα αγκαλιάσει το νεογέννητο παιδί της μετά από 20 ημέρες

    Ημερομηνία:

    Κέρδισε τη μάχη με τον κορωνοϊό μια 32χρονη λεχώνα στην Πάτρα που βρέθηκε θετική και νοσηλευόταν διασωλημένη σε ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας».

    Μετα  από σχεδόν 20 ημέρες διασωλήνωσης, η κατάστασή της παρουσίασε σημάδια βελτίωσης, με αποτέλεσμα οι γιατροί να προχωρήσουν στην αποσωλήνωσή της, με τον οργανισμό της να ανταποκρίνεται θετικά.

    Φλίγκος

    Η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, αφού όταν ήταν έγκυος ακόμα, εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό, ούσα ανεμβολίαστη και αντιμετωπίζοντας υποκείμενο νόσημα.

    GLEARNET

    Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της, οδήγησε τους γιατρούς της να ζητήσουν εσπευσμένα την γέννηση του παιδιού με καισαρική τομή, καθώς βρισκόταν σε κίνδυνο η ζωή η δική της αλλά και του παιδιού.

    Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τοκετού η μητέρα διασωληνώθηκε και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, από τις 23 Ιανουαρίου.

    Πλέον, κερδίζοντας τη σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό, θα μπορεί να αντικρίσει ξανά τα αγαπημένα της πρόσωπα και κυρίως να πάρει για πρώτη φορά στην αγκαλιά της, το μωρό που έφερε στον κόσμο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Εικόνες ντροπής στην οδό Οθωνος Αμαλίας και Καρόλου

    Μας το έστειλε αναγνώστης. Συνέβη την περασμένη Τετάρτη στην...

    Θα θρηνήσουμε θύματα στο κέντρο της Πάτρας – φωτό

    Οδός Ρήγα Φεραίου και Ερμού. Δύσκολα παρατηρεί κάποιος την...

    Πάτρα: Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Παραλία Πατρών κοντά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως

    Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Παραλία Πατρών...

    Πάτρα: Δήλωσε πώς προτιμά… να το έχει ξενοίκιαστο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b5-%cf%80%cf%8e%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%ac-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%be%ce%b5/