ΠΑΤΡΑ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Του γύρισε τούμπα το γραφείο!

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη χθες το βράδυ στο Επισκοπείο της Πάτρας μετά από συνάντηση του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου και του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Παναχαϊκή και επιχειρηματία Γιώργου Μπάρλου.

    Οπως χθες έγραψε το flamis.gr  πως ο γνωστός επιχειρηματίας είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη για προσωπικά του ζητήματα που δεν έχουν να κάνουν με την Παναχαϊκή.

    Η συζήτηση δεν εκτυλίχθηκε με τον τρόπο που θα ήθελε ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής, με αποτέλεσμα να επιτεθεί λεκτικά στον Μητροπολίτη και να φέρει τούμπα όλο το γραφείο του!

    Οι φωνές και οι ήχοι που ακουγόντουσαν κατά τη συνάντηση, οδήγησαν συνεργάτη του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου να καλέσει την αστυνομία. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον κ. Μπάρλο και λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

    Αποτελεί γεγονός πως ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος δεν ήθελε να δοθεί συνέχεια το θέμα, ούτε να γίνει γνωστό το επεισόδιο στα ΜΜΕ, αλλά ούτε και να τιμωρηθεί ο κ. Μπάρλος. Όπως δήλωσε ο Μητροπολίτης: «Δεν θέλω να τιμωρηθεί κανένας. Είμαι ο πατέρας όλων». Eτσι δεν υπεβλήθη καμία μήνυση!

     

     

     

    ΠΑΤΡΑ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Του γύρισε τούμπα το γραφείο! ΠΑΤΡΑ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Του γύρισε τούμπα το γραφείο!

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο τρομακτικός «μαύρος διάβολος» – Γιατί το αρπακτικό της αβύσσου βρισκόταν στην επιφάνεια

    Το ψάρι γνωστό ως ως "μαύρος διάβολος" (Melanocetus Johnsonii),...

    Κατάκολο: Πλοίο Βίκινγκ στο λιμάνι ετοιμάζεται για απόβαση στη Πύλο! ΦΩΤΟ

    Το πλοίο-αντίγραφο αυτών που χρησιμοποιούσαν οι Βίκινγκ θα χρησιμοποιηθεί...

    6χρονη βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού – Ήταν μέσα σε γεμάτη μπανιέρα

    Ένα 6χρονο παιδί βρέθηκε νεκρό, βυθισμένο σε μια γεμάτη...
    Best Shop