ΠΑΤΡΑ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Του γύρισε τούμπα το γραφείο!

    Ημερομηνία:

    Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη χθες το βράδυ στο Επισκοπείο της Πάτρας μετά από συνάντηση του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου και του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Παναχαϊκή και επιχειρηματία Γιώργου Μπάρλου.

    Οπως χθες έγραψε το flamis.gr  πως ο γνωστός επιχειρηματίας είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη για προσωπικά του ζητήματα που δεν έχουν να κάνουν με την Παναχαϊκή.

    Η συζήτηση δεν εκτυλίχθηκε με τον τρόπο που θα ήθελε ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής, με αποτέλεσμα να επιτεθεί λεκτικά στον Μητροπολίτη και να φέρει τούμπα όλο το γραφείο του!

    Οι φωνές και οι ήχοι που ακουγόντουσαν κατά τη συνάντηση, οδήγησαν συνεργάτη του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου να καλέσει την αστυνομία. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον κ. Μπάρλο και λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

    Αποτελεί γεγονός πως ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος δεν ήθελε να δοθεί συνέχεια το θέμα, ούτε να γίνει γνωστό το επεισόδιο στα ΜΜΕ, αλλά ούτε και να τιμωρηθεί ο κ. Μπάρλος. Όπως δήλωσε ο Μητροπολίτης: «Δεν θέλω να τιμωρηθεί κανένας. Είμαι ο πατέρας όλων». Eτσι δεν υπεβλήθη καμία μήνυση!

     

     

     

    ΠΑΤΡΑ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Του γύρισε τούμπα το γραφείο! ΠΑΤΡΑ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Του γύρισε τούμπα το γραφείο!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθησαν δύο άνδρες για διακίνηση ναρκωτικών στη Ναύπακτο

    Κατασχέθηκαν περίπου -103- γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης και -2- κινητά...

    Μετρό Αθήνας: 30.000 επιβάτες το πρώτο βράδυ 24ωρης λειτουργίας

    Είκοσι έξι επιπλέον δρομολόγια, που ισοδυναμούν με 25.000-30.000 επιβάτες...

    Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες διάρρηξης σε οικία με λεία 242.000 ευρώ

    Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 38 ετών, που είχαν...

    ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ: Αποχαιρετούμε τον Νίκο Φουντόπουλο

    Με βαθειά κατάνυξη και πίστη στον Κύριο της ζωής...