ΠΑΤΡΑ – Συμμορία διακινητών ναρκωτικών: «Ανοίγουν στόματα και σ’ άλλα σχολεία»

    Ημερομηνία:

    Με την προφυλάκιση και του τέταρτου «συναρχηγού» της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στο σχολικό συγκρότημα του Μαρούδα, χρησιμοποιώντας ως «βαποράκια» ανήλικους μαθητές, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των προσαγωγών στον ανακριτή, αλλά όχι και οι έρευνες της Ασφάλειας Πάτρας που αποσκοπούν στη διακρίβωση του πραγματικού εύρους της δράσης των νεαρών ναρκεμπόρων.

    Χθες, στον ανακριτή οδηγήθηκαν τέσσερις ανήλικοι μαθητές του σχολικού συγκροτήματος Μαρούδα, οι οποίοι χρησιμοποιούνταν ως «βαποράκια» και ο μοναδικός αλλοδαπός (Αλβανός) συναρχηγός της «σπείρας».

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Οι μαθητές αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους, σε αντίθεση με τον Αλβανό, ο οποίος μαζί με τους άλλους τρεις συναρχηγούς της εγκληματικής οργάνωσης, θα πάρουν σήμερα τον δρόμο για τις φυλακές Αυλώνας.

    Τη Μ. Τρίτη είχαν οδηγηθεί στον ανακριτή 6 μέλη της σπείρας και η 25χρονη αρχαιοφύλακας που είχε επιχειρήσει να περάσει μέσα σε κρουασάν ναρκωτικές ουσίες, μετά από απαίτηση του κρατούμενου αδελφού της. Η κοπέλα ανέφερε στον ανακριτή ότι εκβιάστηκε και απειλήθηκε από τον 21χρονο αδελφό της και γι’ αυτό έκανε την απόπειρα να περάσει ναρκωτικά στα κρατητήρια.

    Η απολογία της κρίθηκε πειστική και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνάντηση στο γραφείο του Φωκίωνα Ζαΐμη για τα έργα στην παραλιακή του Ρίου

    Η πορεία του έργου ανάπλασης της παραλιακής ζώνης από...

    Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ

    Tην τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών άφησε...

    Πάτρα – φωτό: Νέος χλοοτάπητας στο δημοτικό γήπεδο Ρίου

    Μετά την παραλαβή του νέου χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο...