Πάτρα: Συναγερμός για… κοριούς (ζωύφια) στην Αστυνομία

    Ημερομηνία:

    Στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού στην Πάτρα «φώλιασαν» κοριοί. Μάλιστα για την εξόντωσή τους, χρειάστηκαν επαναληπτικές «δόσεις» απολύμανσης. Εντοπίστηκαν στη συνήθη «κρύψωνά» τους, στο ισόγειο του κτιρίου της ΕΛΑΣ, εκεί όπου βρίσκονται τα κρατητήρια.

    Απολυμανση για κοριους στα κρατήτηρια της ΕΛΑΣ στην Πάτρα

    «Τι περιμένεις, όταν σε μικρό χώρο, στοιβάζονται ακόμα και 20 με 25 άτομα ημερησίως. Δεν θέλει πολύ» επεσήμαναν στην «Πελοόννησο», αστυνομικοί κύκλοι, σχολιάζοντας την εμφάνιση κοριών στα κρατητήρια της Ερμού.

    O Χάρης Τσίτσικας

    «Γίνονται συχνές απολυμάνσεις στο μέτρο του εφικτού και του δυνατού, αλλά σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Η παλαιότητα των εγκαταστάσεων, οι συχνές εναλλαγές κρατουμένων, τα παλιά κλινοσκεπάσματα κ.λπ., συμβάλλουν σε τέτοια περιστατικά, ωστόσο όταν γίνεται κάτι αντιληπτό, άμεσα γίνονται οι απαιτούμενες ενέργειες» δήλωσε στην «Πελοπόννησο», ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, Χάρης Τσίτσικας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...