ΠΑΤΡΑ: Συναγερμός στις Αρχές για το περιστατικό με τα ναρκωτικά στα σχολεία – Συζήτηση και με τον ΟΚΑΝΑ

    Ημερομηνία:

    Χθες, ημέρα Τετάρτη 01/05/2024 και ώρα 12:00, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας με αφορμή το περιστατικό διακίνησης και χρήσης ψυχοτρόπων ουσιών σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας.

    GLEARNET

    Στη διαδικτυακή συνάντηση συμμετείχαν οι : εκ μέρους της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Αχαΐας η Διευθύντρια και η Προϊσταμένη Τμήματος Ε΄ Εκπαιδευτικών Θεμάτων, εκ μέρους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας ο Περιφερειακός Διευθυντής, εκ μέρους του ΟΚΑΝΑ, ο Πρόεδρος με το επιτελείο του, τόσο της Αττικής όσο και του Τοπικού Δικτύου της Πάτρας, οι Προϊσταμένες του 1ου και 2ου ΚΕΔΑΣΥ Αχαΐας, η Υπεύθυνη Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας ΔΔΕ Αχαΐας, οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης Αχαΐας καθώς και τα μέλη της Ομάδας Αντιμετώπισης της Βίας ΔΔΕ Αχαΐας.

    Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι δράσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου με τη σύμπραξη όλων των ανωτέρων μερών, τόσο σε βραχυπρόθεσμο όσο και σε μακροπρόθεσμο επίπεδο. Πιο αναλυτικά καθορίστηκε το πλαίσιο ενεργειών και των πολλαπλών και πολυεπίπεδων παρεμβάσεων.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ψαθόπυργος: Μια πλατεία στο σκοτάδι

    Ανοιχτή πρόσκληση προκειμένου να συζητηθεί το θέμα με την...

    Συνταγή για αρνί μπούτι στη λαδόκολλα με μυρωδικά και σκόρδο

    Επειδή μαζευόμαστε σιγά σιγά, οι παρέες, αυτή είναι μια συνταγή που θα...

    Πάτρα: Διαμαρτυρία κατοίκων της περιοχής του Ψάχου (ΦΩΤΟ)

    Η επιστολή τους: Τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη Θέμα: Έκκληση και...

    Διαμάντια ανιχνεύουν τον καρκίνο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b9%cf%87%ce%bd%ce%b5%cf%8d%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%bf/