ΠΑΤΡΑ: Συναγερμός τη νύχτα για βρέφος με σπασμούς – Αποκλείστηκε η Εθνική προς Ρίο για να περάσει το ασθενοφόρο

    Ημερομηνία:

    Στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών μεταφέρθηκε εσπευσμένα, λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης, ένα βρέφος λίγων μηνών, το οποίο εμφάνισε σοβαρό επεισόδιο με σπασμούς.

    Σύμφωνα με πληροφορίες  το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε από τους γονείς του μωρού και έσπευσε στο σπίτι της οικογένειας στην άνω πόλη για τη διακομιδή του.

    GLEARNET

    Μάλιστα, ήταν τέτοια η κρισιμότητα της κατάστασης που το ΕΚΑΒ ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία ζητώντας τη συνδρομή της.

    Για την ταχεία μεταφορά του παιδιού αποκλείστηκε, στην κυριολεξία, η οδός Κορίνθου και η ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών, ώστε να μην ανακοπεί η πορεία του ασθενοφόρου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες   το βρέφος εμφάνισε έντονους πυρετικούς σπασμούς, με τους γιατρούς στο Νοσοκομείο του Ρίου να σπεύδουν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    “Δια γυμνού οφθαλμού”: Αφιέρωμα στον Γιώργο Πανουτσόπουλο

    ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΈνα αφιέρωμα στον σπουδαίο δημιουργό...

    Η Raissa Bellini  φορώντας μπικίνι σε παραλία της Σαντορίνης

    Η Raissa Bellini   φορώντας μπικίνι σε παραλία της Σαντορίνης

    Πάτρα: ∆ιακινούσε «µαύρο» και «µπουµ» και σε… ανήλικους

    Στα δίχτυα των αστυνοµικών της ∆ίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας...

    Ξεκινά τη λειτουργία του το Γραφείο Διαμεσολάβησης & Ενημέρωσης – Νέα Υπηρεσία του Επιμελητηρίου Αχαΐας

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας, με στόχο την ουσιαστική στήριξη και ενδυνάμωση...