ΠΑΤΡΑ: Συνάντηση Δημάρχου με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Θωμά Τόκα

    Ημερομηνία:

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υποδέχτηκε την Τρίτη, στο Δημαρχείο, τον νέο Πρόεδρο της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Θωμά Τόκα, ο οποίος διατελεί και Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και το στέλεχος της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας Χρόνη Καραμαλίκη.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρέστη και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, Τάκης Πετρόπουλος, ο κ. Τόκας είπε μεταξύ άλλων, ότι από τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκε, όταν ανέλαβε, ήταν να συμπεριληφθεί η Πάτρα στο πρόγραμμα της διαδρομής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Μιλάνο – Κορτίνα 2026» και να έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο της Πάτρας.

    Ανέφερε ότι η Πάτρα είναι από τις πιο σημαντικές πόλεις που έχουν ιστορία η οποία συνδέεται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το ότι «γέννησε» Ολυμπιονίκες ενώ είναι και η γενέτειρα του Κωστή Παλαμά που έγραψε τον ύμνο των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Η Λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει στις 26 Νοεμβρίου μετά την τελετή αφής και η υποδοχή της και φιλοξενία της στην Πάτρα θα γίνει την επομένη, στις 27 Νοεμβρίου με το πρόγραμμα να συμπεριλαμβάνει και εκδηλώσεις.

    Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκαν χώροι υποδοχή της φλόγας με τον Πρόεδρο και το στέλεχος της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας να σημειώνουν ως επικρατέστερο χώρο την πλατεία Γεωργίου και τη διαδρομή από τη Μαιζώνος, αφού έδειξαν ότι ο πεζόδρομος τους ενθουσίασε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέα απάτη με παράνομες συνταγογραφήσεις 12 εκατ. ευρώ, στο στόχαστρο 30 γιατροί και 62 φαρμακεία

    Εκτεταμένο κύκλωμα παράνομων συνταγογραφήσεων, ύψους περίπου 12 εκατ. ευρώ, αποκάλυψαν...

    ΣΟΚ! Στο Γυμνάσιο Παραλίας έγινε η σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης! Τι είπαν οι γονείς της

    Σοβαρότατες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση βιασμού 12χρονης στην Πάτρα,...

    Πάτρα: Εκλεψαν γνωστό κατάστημα ρούχων αλλά… οι κινήσεις τους καταγράφηκαν

    To συνηθισμένο κόλπο εφάρμοσαν γυναίκες ρομά και σε πατρινό...