Πάτρα: Συνάντηση Πελετίδη – Τουλγαρίδη με εκπροσώπους του ΟΚΑΝΑ για το νεοσύστατο Κέντρο Ημέρας

    Ημερομηνία:

    Με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και τον Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου (ΚΟΔΗΠ), Θόδωρο Τουλγαρίδη, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί, εκπρόσωποι του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), παρουσία και των υπαλλήλων από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

    GLEARNET

    Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η λειτουργία του νεοσύστατου Κέντρου Ημέρας του ΟΚΑΝΑ, για άτομα εξαρτημένα.
    Οι εκπρόσωποι του ΟΚΑΝΑ, ζήτησαν λόγω εμπειρίας του ΚΟΔΗΠ, με το Κέντρο Κοινότητας, το Κέντρο Ημέρας, το Υπνωτήριο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο την συνεργασία και την βοήθεια του Δήμου, σε πρακτικά θέματα λειτουργίας του Κέντρου.

    Πάτρα: Συνάντηση Πελετίδη - Τουλγαρίδη με εκπροσώπους του ΟΚΑΝΑ για το νεοσύστατο Κέντρο Ημέρας

    Το αίτημα φυσικά έγινε αποδεκτό, με στόχο όπως τονίστηκε για πολλοστή φορά από τον Δήμαρχο την πρόληψη, ενώ για το στάδιο της απεξάρτησης, η θέση της Δημοτικής Αρχής, παραμένει στα κλειστά κέντρα με στεγνά προγράμματα απεξάρτησης.
    «Δεν είμαστε απλοί παρατηρητές της κατάστασης. Ως Δημοτική Αρχή που εκπροσωπεί όλους τους δημότες, αν θέλουμε να λυθεί ένα ζήτημα, βρίσκουμε τρόπο και γι αυτό και σε αυτή την περίπτωση είμαστε μαζί σας», κατέληξε ο Δήμαρχος.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτά τα πέντε ζώδια φιλούν καλύτερα

    Το πλέον αξιομνημόνευτο φιλί είναι αυτό που μας δίνει...

    Σε ποια ηλικία θεωρείστε μεσήλικας; Τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά

    Τα μαλλιά έχουν αρχίσει να γκριζάρουν, υπάρχει ενθουσιασμός για...

    Πώς να έρθεις σε οργασμό με το κολπικό σεξ

    Το να φτάσεις σε οργασμό με τον σύντροφό σου...

    H ιστορία της Prada: H αριστερή κληρονόμος που μετέτρεψε ένα μικρό μαγαζί σε αυτοκρατορία της μόδας

    Η Μιούτσια Πράντα, είναι Ιταλίδα δισεκατομμυριούχος, κορυφαία σχεδιάστρια μόδας και...