Πάτρα: Συνάντηση των εμπόρων με τον ευρωβουλευτή Γιάννη Μανιάτη

    Ημερομηνία:

    Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών υποδέχθηκε σήμερα στην Πάτρα τον Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΑΛ, κ. Γιάννη Μανιάτη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Γεράσιμο Κατσιγιάννη, καθώς και με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αναπτύχθηκε ουσιαστικός διάλογος γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος, με ιδιαίτερη έμφαση στο υψηλό ενεργειακό κόστος που πλήττει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ο κ. Μανιάτης παρουσίασε τις θέσεις του κόμματός του, αλλά και προσωπικές του προτάσεις, ενώ από την πλευρά μας μεταφέρθηκαν οι ανησυχίες και τα αιτήματα των εμπόρων. Τονίστηκε πως η ενεργειακή κρίση παραμένει ένας από τους σοβαρότερους παράγοντες που επηρεάζουν τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

    Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Γιώργος Βαγενάς. Στο πλαίσιο της εθιμοτυπίας, ο Σύλλογός μας παρέδωσε στον Ευρωβουλευτή το λεύκωμα με την ιστορία του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, ενώ υπογράφηκε και το βιβλίο εθιμοτυπίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: «Βοσκοτόπι» και Εστία βανδάλων το…«λαϊκό» Πάρκο της Παραλιακής (Φωτό)

    Μέσα στην εγκατάλειψη βρίσκεται το Πάρκο του Κόκκινου Μύλου,...

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ: Για τα περιστατικά βίας λαμβάνονται όλα τα μέτρα που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία

    Aπό τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαϊας λάβαμε το εξής: Όπως...

    Πάτρα: Χιλιάδες τα κενά σπίτια

    Μεγαλύτερο κίνητρο για να ανοίξουν και να διατεθούν, προς...

    Στο μάτι της κακοκαιρίας Αρκαδία και Μεσσηνία: Πλημμύρισαν δρόμοι, εγκλωβίστηκαν οδηγοί

    Δύσκολη είναι η κατάσταση στην Τρίπολη εξαιτίας της κακοκαιρίας, καθώς οι έντονες...