ΠΑΤΡΑ: Συναντήθηκαν οι υποψήφιοι της παράταξης Μαρλαφέκα

    Ημερομηνία:

    Οι Υποψήφιοι της Επιμελητηριακής Παράταξης «Σύγχρονο επιμελητήριο με όραμα» βρέθηκαν χθες όλοι μαζί στο θέατρο Μηχανουργείο  προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις και να καταλήξουν στην στρατηγική που θα ακολουθήσουν στις επερχόμενες εκλογές.

    Η βραδιά συνεχίστηκε με καταγραφή ιδεών για το μέλλον του επιχειρείν στην Αχαΐα όπου θα αναλυθούν, θα αποτυπωθούν και θα επικοινωνηθούν σε όλους τους επιχειρηματίες του νομού.

    Η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή από πλευράς συμμετοχής των μελών της  επιμελητηριακής παράταξης, με επικεφαλής τον Αντώνη Ποταμίτη.               Η συνάντηση αυτή αποτέλεσε και επίσημα την εναρκτήρια πορεία προς τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Αχαΐας, που θα διεξαχθούν από 7 έως 9 Δεκεμβριου2024.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Παρών στη συνάντηση ήταν ο γνωστός και χαρισματικός προπονητής Παναγιώτης Γιαννάκης, προσωπικός φίλος του Αντώνη Ποταμίτη και πρόεδρος των Ελλήνων προπονητών μπάσκετ, που μέσα από μια εμψυχωτική  ομιλία τόνισε μεταξύ άλλων για την αξία της ομαδικότητας, του ήθους  και υπογράμμισε  σε όλους, πως ο χρόνος για την νίκη της ομάδας στις εκλογές, είναι ακόμη αρκετός.

    Ο κ. Αντώνης Ποταμίτης παρουσίασε με λεπτομέρειες τους στόχους και το σχέδιο για την επίτευξη τους, μίλησε για ομάδες και πυλώνες εργασίας που είναι ήδη έτοιμοι, προκειμένου οι ομάδες που θα δημιουργηθούν από την εθελοντική συμμετοχή όλων των μελών που επιθυμούν και έχουν σχετική εμπειρία, να οδηγήσουν τον φορέα στην νέα αναπτυξιακή πορεία.

    Στο τέλος της εκδήλωσης  δήλωσε:  Ο άνθρωπος και η επιχείρηση αποτελεί την κεντρική αξία στην παράταξή μας δεν υπάρχει το εγώ αλλά το ΕΜΕΙΣ.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λήγει το τελεσίγραφο Τραμπ στη Χαμάς: Ποιοι πιέζουν να γίνει αποδεκτό το σχέδιο για τη Γάζα

    Αραβες και μουσουλμάνοι ηγέτες ασκούν πιέσεις στη Χαμάς να...

    Στην Πάτρα για πρώτη φορά η 76η Συνάντηση Πτυχιούχων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων

    Με επιτυχία διοργανώθηκε στην Πάτρα η 76η Συνάντηση Πτυχιούχων...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός – Έπεσε στη θάλασσα με το ΙΧ του

    Νεκρός άνδρας ανασύρθηκε από το λιμάνι Πόρου Κεφαλληνίας, έπειτα...

    ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ: Επίσκεψη στο Ρωμαϊκό Ωδείο

    Στον χώρο του Ρωμαϊκού Ωδείου της Πάτρας βρέθηκε   ο...