ΠΑΤΡΑ: Συναυλία Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής με το σχήμα “Καθ’ Ημάς”

    Ημερομηνία:

    Το Πατρινό παραδοσιακό μουσικό σχήμα “Καθ’ Ημάς” που δημιουργήθηκε στη Πάτρα το 2016 από τον Πρωτοψάλτη και καθηγητή μουσικής Δημήτριο Γαλάνη και τους δύο μουσικούς, γιούς του Γιάννη Γαλάνη στο λαούτο, κιθάρα, ούτι και Αλέξη Γαλάνη βιολί και κανονάκι, συμπράττοντας με πολλούς καλλιτέχνες & καλύπτοντας πολλές συναυλίες που απασχολούν την Ελληνική παραδοσιακή μουσική, πρόκειται να εμφανιστεί στον πολυχώρο πολιτισμού Μηχανουργείο στην οδό Ευμήλου 2-4, πίσω από τον ναό Αγίου Ανδρέα την ερχόμενη Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 στις 21.00.

    Το σχήμα «Καθ’ Ημάς» έχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες όπως τους Γιώργο Σκηπητάρη στο κλαρίνο, Κώστα Μερετάκη στα κρουστά, με τη γνωστή τραγουδίστρια Ντιλέκ Κόουτς, Παναγιώτη Καραγεώργο στο ούτι και πολλούς άλλους. Σήμερα συνεργάζεται με Πατρινούς καλλιτέχνες όπως τον Άγγελο Σταθόπουλο στο κλαρίνο, τον Άκη Χατζιμικέ στα κρουστά, τον Λύσσανδρο Παναγόπουλο στο λαούτο κ.α.

    Ο σκοπός του μουσικού σχήματος “ΚΑΘ’ ΗΜΑΣ” σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι είναι η γνήσια παρουσίαση & ανάδειξη της Ελληνικής Παραδοσιακής μουσικής με φυσικά όργανα προβάλλοντας σε κάθε πρόσκληση και ευκαιρία τα ακούσματα από τα διαφορετικά διαμερίσματα του Ελλαδικού χώρου αλλά και τραγούδια που αφορούν στην Κωνσταντινούπολη και την Σμύρνη!

    Από το φθινόπωρο του 2022 λοιπόν έχουν προγραμματιστεί σειρά συναυλιών στη μουσική σκηνή “Μηχανουργείο” στη Πάτρα στην οδό Ευμήλου 2, παρουσιάζοντας το μεγαλείο και την ανάδειξη της Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής με τους «Καθ Ημάς» να εμφανίζονται όπως προείπαμε, στις 27/10.

    Τιμή εισόδου 5 ευρώ.

    Κρατήσεις τραπεζιών στο 6937492516.

    Ο τίτλος της συναυλίας είναι «Τραγουδώντας την Ελλάδα».

    ΠΑΤΡΑ: Συναυλία Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής με το σχήμα "Καθ' Ημάς"

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μητέρα Μουρτζούκου: «Είναι ύποπτη από τα Χριστούγεννα και κανείς δεν την “ακουμπάει”»

    Επανήλθη η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου που βρίσκεται στο...

    Στο νοσοκομείο Ρίου διασωληνωμένος τραυματίας σε τροχαίο με «γουρούνα» στη Ζάκυνθο

    Με αεροδιακομιδή μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, ...

    Μπηχτές Πελετίδη σε Φωτήλα για θέατρο «Απόλλων»: «Είχε πει πως θα έχουμε εξελίξεις σε 15 ημέρες»

    Με έντονο ενδιαφέρον και αρκετές αιχμές πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση...

    Νίκος Οικονομόπουλος: Δεν ασχολούμαι με τα Mad VMA και δεν με αφορούν

    Μια ξεκάθαρη δήλωση, πως δεν ενδιαφέρεται για ταMAD VMA έκανε ο Νίκος...