ΠΑΤΡΑ: Συνέλαβαν άτομο για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ -Αναγνωρίστηκαν δύο από το βίντεο

    Ημερομηνία:

    Εξελίξεις στις  έρευνες των Αρχών Ασφαλείας της Πάτρας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, της επίθεσης, στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, το απόγευμα της Δευτέρας, στην οδό Κορίνθου.

    GLEARNET

    Σύμφωνα με πληροφορίες  από την ενδελεχή εξέταση και αξιολόγηση βιντεοληπτικού υλικού που κατέγραψε τις κινήσεις των δραστών, η τοπική ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην άμεση ταυτοποίηση δύο ατόμων τα οποία φέρεται να συμμετείχαν στην χθεσινή επίθεση. Έπειτα από έρευνα στην ευρύτερη περιοχή στον κόμβο Κουρτέση, από τους αστυνομικούς προσήχθησαν τρία άτομα μεταξύ των οποίων ο ένας ο οποίος εν συνεχεία συνελήφθη.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο, όπως και ο δεύτερος ο οποίος αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθησαν δυο άτομα για διάπραξη απάτης σε βάρος ηλικιωμένου

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους Αττικής, από...

    Εκδήλωση για την Παλαιστίνη πραγματοποίησε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας – φωτό

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14/9/2025,...

    Στο Ανοιχτό Θέατρο Κρήνης την Παρασκευή 19-9 η κωμωδία “Ο Γαμβρός μας”

    Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου των εν Πάτραις Κεφαλλήνων...

    Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών: Κάλεσμα στη γενική συνέλευση αρχαιρεσιών

    Το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Πατρών προσκαλεί τα τακτικά μέλη...