ΠΑΤΡΑ: Συνέλαβαν άτομο για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ -Αναγνωρίστηκαν δύο από το βίντεο

    Ημερομηνία:

    Εξελίξεις στις  έρευνες των Αρχών Ασφαλείας της Πάτρας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, της επίθεσης, στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, το απόγευμα της Δευτέρας, στην οδό Κορίνθου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες  από την ενδελεχή εξέταση και αξιολόγηση βιντεοληπτικού υλικού που κατέγραψε τις κινήσεις των δραστών, η τοπική ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην άμεση ταυτοποίηση δύο ατόμων τα οποία φέρεται να συμμετείχαν στην χθεσινή επίθεση. Έπειτα από έρευνα στην ευρύτερη περιοχή στον κόμβο Κουρτέση, από τους αστυνομικούς προσήχθησαν τρία άτομα μεταξύ των οποίων ο ένας ο οποίος εν συνεχεία συνελήφθη.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο, όπως και ο δεύτερος ο οποίος αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Miss Universe: Me λυγμούς ζήτησε συγγνώμη ο πρόεδρος για τον διασυρμό της Μις Μεξικό – «Είμαι κι εγώ άνθρωπος»

    Με λυγμούς ζήτησε συγγνώμη ο πρόεδρος των καλλιστείων Miss Universe Ναουάτ...

    Ο Μικ Τζάγκερ ανέβασε φωτογραφίες από την Κνωσό με λεζάντα: «Κάπου στη Μεσόγειο»

    Φωτογραφίες από το ταξίδι του στην Κρήτη μοιράστηκε με...

    Σήμερα και αύριο: Οι Ιερές Ακολουθίες του Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πιτίτσας

    Ο Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πιτίτσας, επί τη εορτή...

    Δυτική Ελλάδα: Ο γαλάζιος μετεωρίτης που “έσκισε” τον ουρανό – Πέρασε κοντά στην Βάρδα – βίντεο

    Εντυπωσιακό το φαινόμενο περίπου στις οκτώ το βράδυ… Ένα μπλε...