Πάτρα: Συνελήφθη και ο δεύτερος κατηγορούμενος για διάπραξη ληστειών σε καταστήματα

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και ο δεύτερος κατηγορούμενος των ληστειών, που είχαν διαπραχθεί πριν από πέντε μήνες, σε μίνι μάρκετ, παντοπωλείο και περίπτερο στην Πάτρα.

    Πρόκειται για ημεδαπό άνδρα, η σύλληψη του οποίου, πραγματοποιήθηκε έπειτα από έκδοση εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για το αδίκημα της ληστείας.

    Πιο συγκεκριμένα, ο συλληφθείς μαζί με ακόμα ένα συνεργό του (τον κατηγορούμενο, που είχε συλληφθεί στις 31-1-2022 το βράδυ), είχαν διαπράξει από την 23-1-2022 έως την 29-1-2022, τρεις ληστείες και μια απόπειρα ληστείας σε μινι μάρκετ, παντοπωλείο και περίπτερο στην Πάτρα, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις 2.500 ευρώ.

    Ως προς τη μεθοδολογία τους επισημαίνεται ότι οι κατηγορούμενοι, αφού προμηθεύονταν τα κατάλληλα μέσα για την επίτευξή των ληστειών (όπλο, μαχαίρι, κουκούλα τύπου full- face και μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας) μετέβαιναν στα καταστήματα, σε περιοχές της Πάτρας, στα οποία ο ένας εξ αυτών εισερχόταν στο εσωτερικό τους, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με κουκούλα full face και με την απειλή όπλου (πιστόλι ή μαχαίρι) αφαιρούσε τα χρήματα. Την ίδια στιγμή, ο δεύτερος κατηγορούμενος ανέμενε τον συνεργό του, με τη μοτοσικλέτα, κοντά στα καταστήματα προκειμένου να διαφύγουν.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Ανακριτή Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το φούξια τρένο που έχει τρελάνει τους Αθηναίους, δείτε βίντεο μέσα από τον «πριγκιπικό» συρμό του ΗΣΑΠ

    Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τους επιβάτες του ΗΣΑΠ τις τελευταίες ημέρες...

    Ματαιώνεται η εξαγορά της Novibet από την Allwyn

    Τέλος στο deal εξαγοράς του 51% της Novibet από την Allwyn έβαλαν οι...

    Δεν οδηγείται στη φυλακή ο πατήρ Αντώνιος: Συγκεντρώθηκε το ποσό για την εξαγορά της ποινής

    Εφικτή κατέστη η συγκέντρωση των 60.000 ευρώ που απαιτούνταν...

    Σάλος σε καλλιστεία καμηλών στο Ομάν: Οι διοργανωτές απέκλεισαν 20 ζώα για… μπότοξ και αισθητικά εμφυτεύματα

    Οι διαγωνισμοί ομορφιάς καμηλών αποτελούν εδώ και χρόνια ένα ιδιαίτερο θέαμα...