ΠΑΤΡΑ: Συνελήφθη το “τρίο” που έκλεβε super market

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τρεις αλλοδαποί, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

    Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, οι τρεις κατηγορούμενοι, εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ, προσποιούμενοι τους πελάτες και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα, συνολικής αξίας 140 ευρώ περίπου. Η μια δράστιδα ακινητοποιήθηκε, επιτόπου, από υπεύθυνο του καταστήματος, ενώ οι δύο συνεργοί της που τράπηκαν σε φυγή, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών.

    Από την προανάκριση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι, ενεργώντας από κοινού, είχαν διαπράξει από τις 14/03/2022 μέχρι και τις 16/03/2022, στην Πάτρα και στο Αίγιο, ακόμη επτά κλοπές σε σούπερ μάρκετ, απ΄όπου είχαν αφαιρέσει διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 2.600 ευρώ περίπου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ: «Θα κλείσουν συνοικιακά συνεργεία, θα αυξηθούν τα ασυντήρητα ΙΧ στους δρόμους»

    του Αχιλλέα Ροδίτη Οι ιδιοκτήτες συνεργείων κατέβασαν ρολά και εργαλεία,...

    Στρατιώτης παραδέχεται στο Sky News ότι οι IDF σκοτώνουν χωρίς λόγο αμάχους στη Γάζα: Πυροβολούμε ανάλογα με τα κέφια των διοικητών

    Ένας Ισραηλινός έφεδρος που υπηρέτησε τρεις φορές στη Γάζα δήλωσε ότι οι στρατιώτες...

    Το πρωί τουρίστας, το βράδυ επικίνδυνος διαρρήκτης – Ποιος είναι ο Αλβανός «φαντομάς» της Μυκόνου

    Έμοιαζε με άλλον έναν παραθεριστή, με καπέλο, μαγιό και...