ΠΑΤΡΑ: Συρροή ασθενών με covid στα δύο Νοσοκομεία

    Ημερομηνία:

    Μπορεί χθες ο αριθμός των νέων κρουσμάτων που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ να ήταν αισθητά μειωμένος και στην Αχαΐα (415), ωστόσο στις εφημερίες των δύο Νοσοκομείων της Πάτρας το Σαββατοκύριακο παρατηρήθηκε και πάλι συρροή ασθενών με συμπτώματα covid19.

    Συγκεκριμένα, στην εφημερία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, προχθές Σάββατο προσήλθαν για εξέταση 50 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού και 57 ύποπτα, ενώ έγιναν δέκα εισαγωγές ασθενών με covid19.
    Η εμφάνιση της γρίπης αυτή την περίοδο επειδή παρουσιάζει ίδια συμπτώματα με τον κορωνοϊό οδηγεί πολύ κόσμο στα νοσοκομεία προκειμένου να υποβληθούν σε μοριακό έλεγχο για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για covid19 ή για γρίπη.

    Όσον αφορά στις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό η εικόνα και στα δύο Νοσοκομεία της Πάτρας είναι σταθερή. Συγκεκριμένα στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 58 ασθενείς στις κλινικές, έξι περιστατικά στην Παιδιατρική και 12 στις ΜΕΘ Covid19, ενώ στο ΓΝ Πατρών “Αγ. Ανδρέας” νοσηλεύονται 35 ασθενείς στις κλινικές και τρεις στις ΜΕΘ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...