ΠΑΤΡΑ: Τα στατιστικά στοιχεία του τουρισμού στην Αχαϊα

    Ημερομηνία:

    Κλείνει ο τουρισμός για τα εποχικά ξενοδοχεία της Αχαΐας, με το πρόσημα να είναι θετικό σε σύγκριση με την περασμένη περίοδο, αλλά αρνητικό σε σύγκριση με την εποχή πριν από την πανδημία.

    Συγκεκριμένα η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Αιγιαλείας έφτασε κατά την διάρκεια του Αυγούστου πάνω από  το 85% , ενώ στα ξενοδοχεία της Δυτικής Αχαΐας το ίδιο διάστημα κυμάνθηκε στο 80% .

    Το μεγαλύτερο ποσοστό των επισκεπτών ήταν από την εσωτερική αγορά και το λιγότερο από την ξένη αφού ο εξωτερικός τουρισμός κυμάνθηκε και φέτος σε ένα μέτριο επίπεδο, έχοντας μια κίνηση κατά 50% κάτω από το καλοκαίρι του 2019.

    Πλέον τα ξενοδοχεία που κλείνουν για τον χειμώνα ετοιμάζονται για το καλοκαίρι του 2022 με την ελπίδα ότι τα πράγματα μέχρι τότε θα έχουν βελτιωθεί αρκετά και ότι η σεζόν θα ξεκινήσει από τις αρχές Απριλίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς θα καταλάβετε ότι το μαξιλάρι σας θέλει αλλαγή

    Μπορεί να έχουμε βρει το κατάλληλο μαξιλάρι και να...

    Σχέσεις: Τελικά πόσο διαρκεί ο έρωτας; – Τι λένε οι επιστήμονες

    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο διαρκεί ο έρωτας, ένα από...

    Σεξ στο νερό: Όσα πρέπει να ξέρεις για να το απολαύσεις με ασφάλεια

    Αδιαμφισβήτητα, μία από τις ερωτικές φαντασιώσεις αντρών και γυναικών...

    Σου δείχνουμε 9 τρόπους να καταπολεμήσεις τα σημάδια της γήρανσης

    Πολλοί από εμάς αναζητούν τρόπους να παραμείνουν νέοι και...