ΠΑΤΡΑ: Ταχύτατα προχωρά η Πατρών – Πύργου – Είναι στο 11%

    Ημερομηνία:

    Η πρόοδος της Ολυμπία Οδού, στο κομμάτι Πατρών – Πύργου βρέθηκε στην επίκεντρο του 11ου Regional Growth Conference, το πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου ο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

    Σύμφωνα με όσα είπε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, Παναγιώτης Παπανικόλας, το έργο έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 11%, ενώ οι εργασίες προχωρούν τάχιστα και βάσει χρονοδιαγράμματος. Πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο έργο θα έχει όφελος στην ανάπτυξη, στην προσβασιμότητα, στη μεταφορά προϊόντων και στην αύξηση του τουρισμού.

    Τέλος, αναφερόμενος στην Γέφυρα των Σερβίων, στην οποία διατάχθηκε έρευνα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, Παναγιώτης Παπανικόλας τόνισε πως θα πρέπει να δημιουργηθεί μητρώο γεφυρών, να υπάρξει επιθεώρηση, σύνταξη μελέτης συντήρησης και τέλος εργασίες σε αυτές κάθε τρία με έξι χρόνια.

    Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ – ΜΠΕ Ηλίας Παλιαλέξης.

    https://www.newsit.gr/

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γρηγορία Μεθανίτη: «Έκανα πολλά χρόνια να μπω σε λεωφορείο γιατί με χούφτωναν συνεχώς»

    Με αφορμή τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά «Porto...

    Πάτρα: Έκανε τατουάζ τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%ac%ce%b6-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b9%ce%b5%cf%81%cf%8c-%ce%bd%ce%b1%cf%8c-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%b3/

    Προσοχή στη νέα ταυτότητα: Η παγίδα που μειώνει τη διάρκεια από 10 χρόνια σε 1

    Η έκδοση της νέας αστυνομικής ταυτότητας έχει δημιουργήσει ενδιαφέρον και αρκετές απορίες....

    Πάτρα: Τι συμβαίνει με τους γεμάτους κάδους; Τι απαντά ο Δήμος

    Η φωτογραφία που βλέπετε ελήφθη την περασμένη Τετάρτη (βραδινές...