ΠΑΤΡΑ: Ταλαιπωρία για 5χρονο! ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ: Στην Αθήνα… για μία σκωληκοειδίτιδα

    Ημερομηνία:

    Σε οριακά επίπεδα παραμένει η κατάσταση με την Παιδοχειρουργική Κλινική στο Καραμανδάνειο καθώς, παρά την αύξηση στα έκτακτα περιστατικά που προσέρχονται καθημερινά από όλη την επικράτεια της 6ης ΥΠε, άλυτο συνεχίζει να παραμένει το πρόβλημα με τους αναισθησιολόγους.

    Το τελευταίο διάστημα, μετά τα κενά που προέκυψαν στο Αναισθησιολογικό τμήμα του Νοσοκομείου, τα χειρουργεία, ιδιαίτερα τα έκτατα καλύπτουν συμπληρωματικά ιδιώτες γιατροί, λύση η οποία όμως δεν αρκεί.
    Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση οικογένειας από την Ροδοδάφνη Αιγίου η οποία προσήλθε τα ξημερώματα της Κυριακής που μας πέρασε, 17/7/2022, στα Επείγοντα καθώς το ηλικίας 5 ετών παιδί τους εμφάνισε σκωληκοειδίτιδα με έντονους πόνους στην κοιλιά.
    Παρά το γεγονός ότι το χειρουργείο αυτό αποτελεί επέμβαση ρουτίνας, η οικογένεια έλαβε οδηγίες από τον εφημερεύοντα ιατρό και κανονίστηκε να διακομισθεί στην Αθήνα, στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κωνσταντίνος Μπουρδούλης: Έθιμα των ημερών

    Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πατρέων Κωνσταντίνος...

    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ: Γιατί η Δυτ. Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο των κυμάτων κακοκαιρίας

    «Τα έντονα και επίμονα καιρικά φαινόμενα, κάποια από αυτά,...

    Πάτρα: Στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση ο Γιώργος Παπανδρέου

    Ιδιαίτερα κεφάτος εμφανίστηκε στο πατρινό καρναβάλι ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο...

    Πάτρα: Νυχτερινή παρέλαση 2026: Πλήρωμα 272

    https://www.youtube.com/watch?v=ZRSQSi4JyOA