ΠΑΤΡΑ: Θα ‘ναι νεκρή πόλη μετά τις 22.00! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

    Ημερομηνία:

    «Δέκα το βράδυ δεν θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους. Δέκα το βράδυ η πόλη πρέπει να είναι νεκρή για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι οι επόμενες μέρες θα είναι μέρες που θα μπορούμε να μην πάρουμε και άλλα μέτρα ούτως ώστε να κλείσουμε την ζωή των ανθρώπων» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

    «Κάθε γιορτή μια μαχαιριά και μετά από 15 ημέρες θα κλαίμε έξω από τις ΜΕΘ» σημείωσε μεταξύ άλλων και τόνισε πως “η Αττική είναι προβληματική”, αναφερόμενος στα κρούσματα κορωνοϊού, επισημαίνοντας πως παρακολουθείται από την κυβέρνηση και τους λοιμωξιολόγους  για να μην ξεφύγει η κατάσταση. «Είναι στην κόψη του ξυραφιού»  ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

    GLEARNET

    «Αν σε 15 ημέρες λόγω κακών συμπεριφορών έχουμε αυξήσει τα κρούσματα τότε δεν θα κάνουμε εμβόλια θα κλαίμε έξω από τις ΜΕΘ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

    Φλίγκος

    Σε ερώτηση για την απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 22.00 σήμερα βράδυ ανέφερε ότι οι έλεγχοι θα είναι καθολικοί όπως και ανήμερα της πρωτοχρονιάς. Στην Πάτρα αστυνομικοί έχουν ήδη λάβει εντολές να κυκλοφορούν σε όλα τα μήκη και πλάτη της πόλης. Οχι μόνο στο κέντρο αλλά κυρίως σε συνοικίες όπως και στα περίχωρα. Στόχος να μην γίνει ούτε ένα ρεβεγιόν σε σπίτι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα κορυφαία πουκάμισα στον κόσμο

    Tα αναγνωρίζεις με την πρώτη ματιά. Είναι άψογα κομμένα,...

    Τα 3 ζώδια που θα έχουν μία σημαντική οικονομική επιτυχία – «Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη»

    Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2025, τρία ζώδια θα προσελκύσουν σημαντική οικονομική...

    Πάτρα: Γνωστή εταιρεία ήθελε ακίνητο στη Μαιζώνος αλλά… άλλαξε γνώμη λόγω ενοικίων

    του Αχιλλέα Ροδίτη Το πώς ο πεζόδρομος της Μαιζώνος επηρεάζει...

    Όταν οι μαθητές παίζουν με το κινητό: 20 χαμένα λεπτά για κάθε σκρολάρισμα

    Δεν μπορεί παρά να έχετε κι εσείς ένα άτομο...