Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του Κωνσταντίνου Φουρφουρή

    Ημερομηνία:

    Θλίψη προκάλεσε η θλιβερή είδηση του θανάτου του γνωστού Πατρινού Κωνσταντίνου Φουρφουρη σε ηλικία 91 ετών.

    Ο εκλιπών ήταν συνταξιούχος Α’ Μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού και ήταν παντρεμένος με την Υπαστυνόμο Α΄ εν αποστρατεία και γνωστή ζωγράφο Ντίνα Κορφοξυλιώτη – Φουρφουρή.

    Ο Κωνσταντίνος Φουρφουρής ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ διετέλεσε και ενεργό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, επί σειρά ετών.

    Η κηδεία του θα τελεστεί την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2024 στις 3 το μεσημέρι στον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου Πατρών και θα ακολουθήσει η ταφή του στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...