Πάτρα: Θλίψη για τον Χρήστο Παπανικολάου που έφυγε από τη ζωή

    Ημερομηνία:

    Ο Χρήστος Παπανικολάου, μια γνώριμη και αγαπητή μορφή της Πάτρας, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας βαθιά θλίψη στην τοπική κοινωνία.

    Για δεκαετίες διατηρούσε με τον αείμνηστο αδερφό του, Γιώργο, κατάστημα με τζάμια και καθρέπτες στην οδό Κανακάρη. Με το χαμόγελο, την ευγένεια και την προθυμία του να εξυπηρετήσει, κέρδισε την εκτίμηση και την αγάπη όσων τον γνώρισαν.

    Ήταν ένας άνθρωπος απλός, εργατικός και δοτικός, με την είδηση του θανάτου του να σκορπά συγκίνηση και θλίψη, καθώς πολλοί τον θυμούνται όχι μόνο ως επαγγελματία, αλλά κυρίως ως έναν ζεστό και καλοσυνάτο άνθρωπο που σύχναζε στα Ψηλά Αλώνια.

    Μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία, δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια και απέκτησαν δύο γιους, τον Γιώργο και τον Σταύρο. Μεγάλη του χαρά στάθηκε η απόκτηση εγγονιών, καθώς ο γιος του Σταύρος με τη σύζυγό του Σοφία τού χάρισαν δύο εγγόνια, τη Μαρία-Φωτεινή και τον μικρό Χρήστο, που πήρε το όνομά του. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη(17/2) στις 15.00 από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων Α’ Κοιμητηρίου Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φόροι… σε υποχώρηση! Οι ελαφρύνσεις που θα δεις από τις 16 Μαρτίου

    «Με την έναρξη της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων στις...

    Οδηγός περνούσε για 16 χρόνια δωρεάν από τα διόδια – Τι ισχυριζόταν στους υπαλλήλους

    Οδηγός στην Ισπανία κατάφερε να περάσει από τα διόδια για 16 χρόνια χωρίς να...

    Πύργος: Σοβαρό τροχαίο στον κόμβο Ολυμπίων – Τέσσερις τραυματίες

    Πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας στον...

    Αίγιο: Αναµονή για το Τµήµα Μεταφορών – Εν αναμονή της απόφασης του Πειθαρχικού

    Αποµακρύνσεις, νέοι έλεγχοι και καθυστερήσεις φέρνουν στασιµότητα µέχρι την...