Πάτρα – Θλίψη: Πέθανε ο Μάρκος Ουζούνης

    Ημερομηνία:

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών o Μάρκος Αθ. Ουζούνης, πατέρας του γνωστού Αθανάσιου Ουζούνη, ιατρού – καρδιολόγου που υπηρετεί στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» και της Παρασκευής.

    Πάτρα - Θλίψη: Πέθανε ο Μάρκος Ουζούνης

    O εκλιπών με την αείμνηστη σύζυγό του Ευαγγελία, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν εννέα μήνες, δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια. Είχε την χαρά να δει τα παιδιά του να δημιουργούν τις οικογένειές τους και να προοδεύουν στη ζωή τους.

    Η κόρη του Παρασκευή με τον σύζυγό της Νικόλαο Κοσμόπουλο και ο γιος του Αθανάσιος με την σύζυγό του Ουρανία Καπρούλια του χάρισαν τέσσερα εγγόνια, την Αικατερίνη, την Ευαγγελία, την Αικατερίνη και τον Γεώργιο.

    Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στις 4:30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Πατρών και η ταφή του στο Κοιμητήριο Παραλίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε αυτή την ηλικία είναι πιθανότερο ένας άντρας να απατήσει

    Ηαπιστία είναι ένα κοινό αγκάθι σε πολλές μακροχρόνιες σχέσεις και...

    Παραμένετε σε μία σχέση που δεν αξίζει; Δέκα σημάδια για να το καταλάβετε

    Όλοι έχουμε κάνει σχέση με ανθρώπους που ξέρουμε ότι δεν είναι...

    Ακρίβεια: Χωριάτικη σαλάτα από.. “χρυσάφι” – Από συνοδευτικό έγινε κυρίως πιάτο

        Του Θάνου Κλωνόπουλου Τα παλιά τα χρόνια λέγαμε… «Πιάσε μια χωριάτικη». Σήμερα...

    Beach bars στη Χαλκιδική με «τιμές πίστας», ζώνες χρέωσης και ξαπλώστρες! ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ

    Η Χαλκιδική φαίνεται να υιοθετεί με ταχύτητα το μοντέλο τιμολόγησης και...