ΠΑΤΡΑ: Θρίλερ με την 17χρονη! Το ‘σκασε μέσα από το Νοσοκομείο

    Ημερομηνία:

    Σε θρίλερ εξελίσσεται η περίπτωση της 17χρονης κοπέλας που εντοπίστηκε από αστυνομικούς στη Λεωφόρο Γούναρη στο ύψος της Κανακάρη το πρωί της Κυριακής. Πρόκειται για την ανήλικη που μαζί με τον 40χρονο σύντροφότης, επίσης Ρουμανικής καταγωγής, επαιτούσαν έξω από το super market. Το Σαββατο παρενέβη το Χαμόγελο του Παιδιού και επί τόπου βρέθηκε η Αστυνομία. 

    Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς πως είναι έγκυος και από έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι είχε φύγει από δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη από τις 3 Μαρτίου.

    Οι αστυνομικοί μετέφεραν την κοπέλα στο Νοσοκομείο για εξετάσεις και τέθηκε σε καθεστώς προστατευτικής φύλαξης.

    Όμως, το απόγευμα της Κυριακής διαπιστώθηκε ότι η νεαρή “το ‘σκασε” από το νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις αρχές και να δοθεί σήμα για τον εντοπισμό της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ο Δήμος στο συλλαλητήριο των αγροτών

    Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο...

    Σεξ στο νερό: Όσα πρέπει να ξέρεις για να το απολαύσεις με ασφάλεια

    Αδιαμφισβήτητα, μία από τις ερωτικές φαντασιώσεις αντρών και γυναικών...

    Θρίλερ με τον «θησαυρό» του Ντίμη Κρίτσα…

    Πίνακες ζωγραφικής από μεγάλους Ελληνες και ξένους ζωγράφους, ρούχα εποχής...

    Πάτρα: ΜΑΙΖΩΝΟΣ και ΓΚΟΤΣΗ: Παραμένει η ίδια, σαπισμένη, σκαλωσιά στο σημείο

    του Αχιλλέα Ροδίτη Καμία αλλαγή από τον περασμένο Μάιο δεν...