Πάτρα: Θρήνος για τον Διονύση Παρασκευόπουλο – φωτό

    Ημερομηνία:

    Στα 86 του χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός πατρινός, συνταξιούχος τα τελευταία χρόνια, Διονύσης Παρασκευόπουλος. Πρωτοπόρος στις μεταφορές σε δύσκολα χρόνια ασχολήθηκε με το τμήμα μπάσκετ της Δάφνης Πατρών, ομάδα την οποία υπηρέτησε από κορυφαία διοικητικά πόστα.

    Πάτρα: Θρήνος για τον Διονύση Παρασκευόπουλο - φωτό

    Αγαπητός στην κοινωνία, άνθρωπος της προσφοράς, με την σύζυγό του Ουρανία είχαν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και απέκτησαν τρία παιδιά. Τον Γιώργο και τον Δημήτρη, προσφέρουν με τον τρόπο τους στην ΑΕ Γλαύκου Έσπερου και τη Νικολίτσα.

    Μάλιστα ο Γιώργος Παρασκευόπουλος γνωστοποίησε τη μεγάλη απώλεια του πατέρα του ανεβάζοντας συγκλονιστικό post στο Facebook, στο οποίο ανέφερε τα εξής: «Καλό ταξίδι γίγαντα, καλή αντάμωση. Οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάς και εμείς δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

    ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Η ΑΕ Γλαύκου Έσπερου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση  για την απώλεια του Διονύση Παρασκευόπουλου, η οποία έχει ως εξής:

    Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του και ας δώσει κουράγιο και παρηγοριά στην οικογένεια και στους οικείους του!

    Μέλη των Δ.Σ. όλων των ομάδων της Ένωσης θα παρευρεθούν στην κηδεία και οι Σύλλογοι θα καταθέσουν στεφάνια και ένα ποσό στην μνήμη του εκλιπόντος σε ίδρυμα της περιοχής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Δημήτρης Παλούμπης εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης στο Αίγιο

    Στο Αίγιο θα βρεθεί σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής της...

    Η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας θα προτείνει τον Τραμπ για Νόμπελ Ειρήνης

    Η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σανάε Τακαΐτσι εξέφρασε την πρόθεσή της να...

    Η Πάτρα τιμά την επέτειο του «ΟΧΙ»

    Με λαμπρότητα θα εορταστεί και φέτος η ιστορική επέτειος...

    Πάτρα: Επετειακή έκθεση για “το Έπος του ’40”

    Για όσους γνωρίζουν, αλλά και για όσους δεν γνωρίζουν...