ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον Νίκη Μανωλοπούλου που “έφυγε” από τη ζωή

Ημερομηνία:

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών αργά το βράδυ της Κυριακής, και μετά από πολύμηνη μάχη με την ασθένειά της η Νίκη Μανωλοπούλου.

Η εκλιπούσα, ήταν σύζυγος του προέδρου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέα Μανωλόπουλου,  μητέρα της πρώην δημοτικής συμβούλου Τασίας Μανωλοπούλου και πεθερά του πρώην βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.

Η Νίκη Μανωλοπούλου, το γένος Βολιουδάκη με καταγωγή από την Κρήτη, ήταν μια αποφασιστική και δυναμική γυναίκα, προερχόμενη από μια καλά δομημένη οικογένεια, που κατάφερε να μεγαλώσει και η ίδια τα παιδιά της με αρχές και αξίες. Διατηρούσε τους δεσμούς με τη γενέτειρά της, ενώ το πατρικό της σπίτι στα Χανιά βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Τρίτη στις 17:00 το απόγευμα στον Νέο Ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Τα μνημόσυνα το Σαββατοκύριακο

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ  ΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10-10-2026 ΚΑΙ ΩΡΑ 8,30 π.μ. ΣΤΟΝ...

Πώς να εκπαιδεύετε τον εγκέφαλό σας για να μην τα παρατάτε ποτέ

Οι δυσκολίες αποθαρρύνουν συχνά τον άνθρωπο. Τον εμποδίζουν να...

Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Σάββατο 10/10/2026

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας ΕΛΕΝΗ ΤΣΙΤΟΥΡΑ (ΕΤΩΝ 89) Θανούσα κηδεύουμε το Σάββατο 10/10/2026...

Ο Λάμπρος Φισφής στην Πάτρα

Ο Λάμπρος Φισφής έρχεται στην Πάτρα για μια και...