ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον οδηγό ταξί – Αύριο η κηδεία του

    Ημερομηνία:

    Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Παρασκευά Βασιλακόπουλο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών. Ο ίδιος βρήκε τραγικό θάνατο όταν τον καταπλάκωσε τρακτέρ, νωρίς το πρωί στην Πλανόβρυση Ερυμάνθου, στην Αχαϊα.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το τρακτέρ ανετράπη στην προσπάθεια του οδηγού να ανέβει σε ένα ύψωμα και εγκλώβισε τον άτυχο άνδρα. Επί τόπου έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η αστυνομία  και σταθμός του ΕΚΑΒ.

    Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τριών παιδιών και  ιδιοκτήτης- οδηγός ταξί. Πίσω του αφήνει την σύζυγο και την μητέρα του.  Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πλατανόβρυσης (Μετζένα) Δ. Ερυμάνθου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Γιατί δεν γίνεται ούτε ένα χειρουργείο σε ιδιωτικό Νοσοκομείο; Υπόθεση… μυστήριο!

    Τι μάθαμε; Πώς ενώ υπήρχαν παράπονα από Νοσοκομεία για...

    Στον Ερύμανθο με τον γιο του ο Γιώργος Βελισσάρης

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%cf%81%cf%8d%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b8%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%b2/

    Κατηγορητήριο Μ. Καρυστιανού: Η Διπλή Προδοσία του Μητσοτάκη – Σινά και Τέμπη

    Για πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας, 39...