Πάτρα: Θρήνος στην οικογένεια της δημοσιογράφου Ελένης Γεωργοπούλου

Ημερομηνία:

Το «ύστατο χαίρε» σ’ έναν άνθρωπο που άφησε έντονη τη σφραγίδα του στην κοινωνία των Κρεστένων του νομού Ηλείας, στον Γεώργιο Κων/νου Γεωργόπουλο, θα πουν συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, σήμερα Πέμπτη 29/1 στις 3 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κρεστένων Ν. Ηλείας.

Ο εκλιπών πορεύτηκε σ’ όλη του τη ζωή με εντιμότητα αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα προσφοράς. Η καρδιά του, που ήταν ανοικτή για όλους, τον πρόδωσε, το πρωί της Τρίτης, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου νοσηλευόταν για μικρό χρονικό διάστημα.

Ο συνταξιούχος ταχυδρομικός υπάλληλος και επί σειρά ετών πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κρεστένων, αναχώρησε για την αιωνιότητα, σε ηλικία 82 ετών.

Μεγάλη η απώλεια για τη σύζυγό του Βασιλική, τον μοναχογιό τους Κωνσταντίνο, την νύφη του Ιωάννα και τον λατρέμενο του εγγονό, τον Γιώργο που τόσο πολύ τον καμάρωνε, καθώς επίσης για τα αδέλφια του, τα ανίψια του, συγγενείς και γνωστούς.

Πρωτότοκος γιος μιας πολύτεκνης οικογένειας πορεύτηκε στη ζωή του, με εργατικότητα, ήθος και αξιοπρέπεια. Ήταν ένας άνθρωπος ευθυτενής, ντόμπρος, γεμάτος καλοσύνη, αγάπη και ευαισθησίες.

Λάτρης της φύσης και παθιασμένος κυνηγός, προσέφερε στην κυνηγετική οικογένεια των Κρεστένων, αφήνοντας σημαντικό έργο και μέχρι το τέλος όλοι τον αποκαλούσαν “πρόεδρο”!

Εγραψε η ανιψιά του, δημοσιογράφος της ΓΝΩΜΗΣ Ελένη Γεωργοπούλου:

Υ.Σ.: Καλό ταξίδι, πολυαγαπημένε μου θείε! Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη!

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν που συγκινεί – «Χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο ήρωά μου»

Μια ξεχωριστή έκπληξη περίμενε τη Νατάσα Θεοδωρίδου ανήμερα των...

Λάκης Γαβαλάς: «Ασπίδα» στον Κωνσταντίνο Αργυρό μετά τον σάλο – Τα «καρφιά» για τις influencers

Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στάθηκε δημόσια ο Λάκης...

Ο ξυπόλητος βασιλιάς του Μαραθωνίου και το άδικο τέλος του

Στις 25 Οκτωβρίου 1973 σ’ όλον τον κόσμο κυριαρχούσε...