ΠΑΤΡΑ: Τι λέει ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών για το “βάψιμο” των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη

    Ημερομηνία:

    Επέμενε και χθες  ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.   Θανάσης Κατερινόπουλος εκφράζοντας  τη βεβαιότητά του πως πρόκειται για έγκλημα.

    DEH myHomeGasControl

    «Εδώ δεν δικάζουμε κανέναν, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως για εμένα ανθρώπινο χέρι αφαίρεσε τις ζωές των παιδιών», είπε αρχικά και πρόσθεσε:  «Πέρα από την αναμονή των εξετάσεων πιστεύω ότι το τμήμα των εκλημάτων κατά ζωής κάνει εξαιρετική δουλειά και σύντομα θα έχουμε δράστη ή δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης για τον θάνατο των μικρών παιδιών. Δεν στοχοποιούμε κανένα, αλλά δεν μπορούμε να κρύψουμε τα δεδομένα. Αυτοί οι άνθρωποι έπαιξαν τρεις φορές τζόκερ και τράβηξαν τον πρώτο αριθμό και τις τρεις φορές;».

     

    proliptikes

    Έκανε μάλιστα μια αποκάλυψη λέγοντας ότι: «Τα επιστημονικά δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω, αλλά τα αστυνομικά είναι ανοικτά. Θα κάνω έτσι και μια έκκληση στους παλιούς μου συναδέλφους, ας βρουν εκείνο το γραφείο Τελετών στην Πάτρα και ας ρωτήσουν ποιος έφτιαξε εκείνο το παιδί και ποιος πήγε και ενημερώθηκε -κατά πληροφορίες- αν καλύφθηκαν οι μώλωπες που είχε. Δεν αναφέρομαι στο παιδί που είχε εκδορές. Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που ήρθαν σε μένα πήγαν και στο ανθρωποκτονιών. Αν δεν πήγαν ας πάει το ανθρωποκτονιών σε αυτούς».

     

    Αυτό που ουσιαστικά είπε ο κ. Κατερινόπουλος είναι ότι κάποιος ζήτησε από το γραφείο τελετών να καλυφθούν οι μώλωπες σε ένα από τα παιδιά και ο ίδιος άνθρωπος επέστρεψε πριν την κηδεία για να δει αν αυτό έγινε σωστά.

     

    Πάντως το flamis.gr μίλησε με τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών. Ο οποίος διαψεύδει ότι κάποιος πήγε στο γραφείο και “επέμενε” για να βάψει τα κορίτσια ή να κάνει οποιαδήποτε παρέμβαση.

     

     

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πτήση MH370: Αποκαλύφθηκε η ακριβής θέση του εξαφανισμένου αεροσκάφους;

    Έντεκα χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του αεροσκάφους της Malaysian Airlines,...

    Μητσοτάκης: Το πανεπιστήμιο του York θέλει να δημιουργήσει παράρτημα στην Ελλάδα – Ψήφος εμπιστοσύνης από Moody’s

    Η ορκωμοσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα, η απουσία...

    ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Μάχη με δύο ένοπλους ληστές έδωσε ιδιοκτήτης φούρνου

    Με όλες του τις δυνάμεις πάλεψε με δύο αδίστακτους...

    «Ρωσικά bots επιτίθενται στην Ελλάδα»

    Κάθε φορά που υπάρχει ρήγμα στην κοινωνία η Ελλάδα...