ΠΑΤΡΑ: Τι λέει ο παππούς των 3 κοριτσιών για τις ραγδαίες εξελίξεις

    Ημερομηνία:

    Ένα ατελείωτο δράμα βιώνει η οικογένεια στην Πάτρα που μέσα σε τρία χρόνια έχασε και τα τρία της παιδιά, την Μαλένα, την Ίριδα και την Τζωρτζίνα. Το μεσημέρι της Πέμπτης, το τμήμα Ανθρωποκτονιών παρέλαβε τον φάκελο από την Εισαγγελία Πατρών για τη διερεύνηση των θανάτων των τριών παιδιών.

    Ο παππούς των τριών κοριτσιών περιέγραψε τον ατελείωτο Γολγοθά που ζουν ο ίδιος και η οικογένειά του.

    GLEARNET

    «Η γυναίκα μου αυτήν την στιγμή είναι σε ένα κρεβάτι, δεν μπορεί ούτε να αρθρώσει πρόταση. Προσπαθούσαμε να περάσουμε το σοκ του θανάτου, το δεύτερο που μας έδωσε η ζωή και έφυγε και μας ήρθε το τρίτο. Πόσα να ζήσουμε άλλο;».

    Φλίγκος

    «Αδιευκρίνιστα αίτια και το μικρό αδιευκρίνιστα αίτια, έφυγε και το μικρό είχε αγενεσία, μία σπάνια αρρώστια που βγαίνει, δεν ξέρω πόσο στον κόσμο, σε ολόκληρο τον κόσμο. Αδιευκρίνιστα το ένα, αδιευκρίνιστα το άλλο. Πες μας, πού είναι αυτοί που έχουν βγάλει τα Πανεπιστήμια να διευκρινίσουμε τι ήταν τελικά» καταλήγει ο παππούς των τριών κοριτσιών, ο οποίος αναφέρει ότι η οικογένεια δεν πήρε ποτέ ικανοποιητικές απαντήσεις από τους γιατρούς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθησαν δυο άτομα για διάπραξη απάτης σε βάρος ηλικιωμένου

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους Αττικής, από...

    Εκδήλωση για την Παλαιστίνη πραγματοποίησε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας – φωτό

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14/9/2025,...

    Στο Ανοιχτό Θέατρο Κρήνης την Παρασκευή 19-9 η κωμωδία “Ο Γαμβρός μας”

    Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου των εν Πάτραις Κεφαλλήνων...

    Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών: Κάλεσμα στη γενική συνέλευση αρχαιρεσιών

    Το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Πατρών προσκαλεί τα τακτικά μέλη...