ΠΑΤΡΑ: Τι πήραν οι Αρχές από το σπίτι του Μάνου και της Ρούλας

    Ημερομηνία:

    Περίπου 2,5 ώρες κράτησαν οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες στο σπίτι επικεντρώθηκαν σε προσωπικά αντικείμενα της 33χρονης μητέρας, στις επικοινωνίες της, αλλά και σε φαρμακευτικές ουσίες.

    Πήραν φαρμακευτικά σκευάσματα που είχαν χορηγήσει οι γιατροί στα παιδιά, αλλά και στη Ρούλα Πισπιρίγκου, κινητά τηλέφωνα, κάρτες και λάπτοπ, αλλά και ένα κλουβί με ένα πουλί.

     

    Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν παρουσία εισαγγελέα. Στο σπίτι βρισκόταν και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, που άνοιξε το σπίτι στις Αρχές.

    Η εντολή δόθηκε στην τοπική αστυνομία από τον ανακριτή, προκειμένου να ελεγχθούν στο σύνολό τους οι χώροι του σπιτιού και να μεταφερθεί στην Ασφάλεια κάθε στοιχείο που οι αστυνομικοί κρίνουν πως μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τους θανάτους της Τζωρτζίνας, της Ίριδας, και της Μαλένας.

    Η έρευνα έγινε μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος της για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Επεισόδιο με ντελιβερά στη Γούβα! Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ.

    Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στη συνοικία...

    Καλάβρυτα: Πρόσληψη προσωπικού στο Χιονοδρομικό Κέντρο – Κάντε αίτηση

    Η Εταιρεία με την επωνυμία «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Σάββατο 13, την Κυριακή 14 και την Τρίτη 16/12/2025

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ χήρα ΘΕΟΔ. ΚΟΥΣΟΥΛΑ ΕΤΩΝ 99  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...

    Πάτρα: Η Αντιδήμαρχος Αναστασία Τογιοπούλου στις εκδηλώσεις μνήμης στα Καλάβρυτα

    Η Αντιδήμαρχος Αναστασία Τογιοπούλου, παραβρέθηκε εκ μέρους της Δημοτικής...