Πάτρα: Τι θα δούμε στο Πολύεδρο έως τις 14 Ιανουαρίου

    Ημερομηνία:

    Γεμάτη είναι η ατζέντα και αυτή την εβδομάδα για το Πολύεδρο. Έτσι, έχουν την ομαδική έκθεση «εικαστικές προσεγγίσεις» που συνεχίζεται και θα διαρκέσει έως τις 14 Ιανουρίου.

    Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Ανδρουτσάκης Στάθης, Διονάς Βαγγέλης, Ελευθεριάδη Νίκη, Ζαβιτσάνου Σπυριδούλα, Καλαφάτης Νίκος, Καμπάνης Μάρκος, Καραχάλιου Γεωργία, Κολοκυθάς Βασίλης, Κόντογλη Τίνα, Μακρή Κλειώ, Μελά Εύα, Νικολάου Νίκος, Νικολοπούλου Όλγα, Παπανικολάου Ηλίας, Σιαμπακούλης Γιώργος, Σιαφάκας Κώστας, Σόρογκας Σωτήρης, Χατζηγιάννης Γιώργος.

    Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα, η Λέσχη Ανάγνωσης Λογοτεχνίας θα συζητήσει για το βιβλίο «Ρομανό Τσουρουπέ», του Βασίλη Χριστόπουλου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ένεκεν», ενώ την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα  «Με βελόνα και κλωστή» οι συμμετέχοντες δημιουργούν μοναδικά χειροποίητα δώρα αγάπης!

    Τέλος, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 10.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική δημιουργική δράση για παιδιά κατά τη διάρκεια της οποίας θα καλωσορίσουν τον καινούριο χρόνο και θα φτιάξουν  το ημερολόγιο της χρονιάς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μην λέτε συνεχώς «εμ» – Πώς να ακούγεστε πιο εύγλωττοι και αποφασιστικοί

    Οι άνθρωποι που μιλούν γρήγορα χρησιμοποιούν συχνά εμβόλιμους ήχους...

    AΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ: Δείτε πότε θα γίνουν οι αντιδρομήσεις στην Πάτρα

    Από το καλοκαίρι του 2026 θα εφαρμοστούν εντέλει στην...

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα