ΠΑΤΡΑ: Τιμητική πλακέτα στον Α. Αλεξόπουλο

Ημερομηνία:

Τον αποχωρήσαντα διευθυντή της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Αχαΐας, Αναστάσιο Αλεξόπουλο, ο οποίος συμπλήρωσε 40 χρόνια ευδόκιμης και σύννομης υπηρεσίας και πλέον συνταξιοδοτήθηκε, τίμησε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίωνας Ζαΐμης, χθες το πρωί, σε μια σεμνή τελετή σε «οικογενειακό» κλίμα.

Στον κ. Αλεξόπουλο απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα, με τον κ. Ζαΐμη να αναγνωρίζει πως εργάστηκε ο ίδιος αδιάλειπτα, υπηρετώντας το ελληνικό κράτος για το καλό της κοινωνίας και της χώρας μας σε ένα περιβάλλον υποστελεχωμένο και με τεράστια γραφειοκρατία λόγω της πολυνομίας και συνεχούς αλλαγής με εγκυκλίους της νομοθεσίας και των κανονισμών.
«Θεωρώ ότι θα πρέπει μισθοδοτικά ο δημόσιος υπάλληλος να εξισωθεί με τον ιδιωτικό υπάλληλο (δώρα κ.λπ.) , ασφαλώς να αξιολογείται αξιοκρατικά κι όχι πολιτικά και να αμείβεται ικανοποιητικά», τόνισε μεταξύ άλλων. Μάλιστα, ο κ. Ζαΐμης δέχθηκε και ο ίδιος ευχές χθες από τους συνεργάτες και φίλους του, καθώς είχε τα γενέθλιά του.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

DSRB: Ελλάδα και Τουρκία στη νέα «αμυντική τράπεζα» – Στόχος η λειτουργία το 2027

Την ίδρυση μιας νέας πολυμερούς τράπεζας για τη χρηματοδότηση...

SwitzGroup για Bread Factory: «Να μη χαθεί μια υγιής δραστηριότητα»

Την άρση της δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών εταιρειών 9 καταστημάτων...

H Πλατεία Ολγας χρειάζεται προστασία! Εγινε η αρχή με τον πρώτο βανδαλισμό

Η πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πλατεία Όλγας) παραδόθηκε πλέον στους...