ΠΑΤΡΑ: Tην Δευτέρα η κηδεία της Ελένης Σουτέρα – Αξιώτη – Μιάς γυναίκας με μεγάλη προσφορά!

Ημερομηνία:

Έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, μια γυναίκα με σημαντική κοινωνική προσφορά που έχαιρε καθολικής αναγνώρισης και εκτίμησης για το έργο της τόσο στον χώρο της εθελοντικής αιμοδοσίας όσο και στην πολιτική σκηνή της τοπικής αυτοδιοίκησης.Η Ελένη Σουτέρα Ασπιώτη, υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια την ουσία των εννοιών ¨πολίτης¨ κι ¨άνθρωπος¨ και δίδαξε ήθος, καλοσύνη και αλληλεγγύη, με την είδηση του θανάτου της να σκορπά θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Είχε συνδέσει το όνομά της με την εθελοντική αιμοδοσία και τον σύλλογο <<Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ>> και ήταν στενή συνεργάτης του αείμνηστου Γιώργου Σιμιγιάτου και ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).

Στάθηκε δίπλα στην ¨μαμά¨ Παναγιώτα Λάζαρη και την <<Φωλιά του Παιδιού>> για δεκαετίες, ταπεινός εθελοντής, αλλά και θεσμικά όταν είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών.

Η Νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 3.00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών».

ΠΑΤΡΑ: Tην Δευτέρα η κηδεία της Ελένης Σουτέρα - Αξιώτη - Μιάς γυναίκας με μεγάλη προσφορά!

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δενδρολίβανο ή μινοξιδίλη: Τι λέει η επιστήμη για την τριχόπτωση και τι θα βρεις στην Ελλάδα

Το έλαιο δενδρολίβανου έχει αποκτήσει φανατικό κοινό ως φυσική...

Τα ρολόγια της Χρυσής Μπάλας 2026: Τι φόρεσαν οι Kane, Mbappé, Yamal και Dembélé

Στη Χρυσή Μπάλα του 2026, η μεγάλη στιγμή ανήκε...

Ο Πλούταρχος ήταν ο πρώτος life coach; 9 αρχαίοι κανόνες που ισχύουν ακόμη το 2026

Ο Μάρκος Αυρήλιος έχει γίνει το σύγχρονο σύμβολο της...

Σχολεία: Το μοναδικό τριήμερο και όλες οι αργίες που περιμένουν οι μαθητές

Μετά την αργία της 28ης Οκτωβρίου, αρκετοί «ψάχνουν» το...