ΠΑΤΡΑ: Την Δευτέρα το τελευταίο αντίο σε έναν από τους πιο αγαπητούς εμπόρους της πόλης – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ο Σπύρος Αποστολίδης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 87 του χρόνια, ήταν ένας από τους παλιότερους εμπόρους της πόλης ενώ λειτουργούσε στην Πάτρα το περίφημο κατάστημα «Φίνο».

    Ήταν παντρεμένος με την Αγνή Αποστολίδη με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά: την Μαριάννα,  τον Γαβρίλη που είναι δικηγόρος και την Κατερίνα που ζει στο εξωτερικό. Είχε τη χαρά να δει και έναν εγγονό, τον Σπύρο, από τον γιο του Γαβρίλη.

    Από την ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση: «Ένας από τους παραδοσιακούς εμπόρους της Πάτρας έφυγε απόψε από κοντά μας. Σπουδαίος άνθρωπος ο Σπύρος Αποστολίδης, τον διέκρινε πάντα το ήθος και η σοβαρότητα του.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Ήταν από τα επιφανή στελέχη της φιλελεύθερης παράταξης μας ενώ υπηρέτησε επιτυχώς ως Πρόεδρος τον Εμπορικό Σύλλογο Ερμή. Στην σύζυγο και τα παιδιά του ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια».

    Η κηδεία του Σπύρου Αποστολίδη θα γίνει τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. από τον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πατρών, ενώ η ταφή θα γίνει στο Α’ Κοιμητήριο Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας λειτουργούν καθημερινά με...

    Μητσοτάκης: Ξεκίνησε η διαδικασία οριοθέτησης ΑΟΖ με τη Λιβύη – Η 4η φρεγάτα Belharra θα αναβαθμίσει το Πολεμικό Ναυτικό

    Η έναρξη της διαδικασίας  για την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης και...

    Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν απαγορεύουν βιβλία γραμμένα από γυναίκες και μαθήματα για τα δικαιώματα τους

    H κυβέρνηση των Ταλιμπάν αφαίρεσε από το πανεπιστημιακό σύστημα...

    Τα βρετανικά πανεπιστήμια «κυνηγούν» τους φοιτητές – Κρίση σε μία από τις ισχυρότερες βιομηχανίες της χώρας

    «Την ημέρα των αποτελεσμάτων του A-level φέτος, ένας αριθμός ρεκόρ...