ΠΑΤΡΑ: «Την έχουν ρημάξει την πλατεία» – Εγκαταλειμμένη στην τύχη της – ΦΩΤΟ

Ημερομηνία:

Το όνομα της είναι πλατεία Ποντιακού Ελληνισμού. Όμως σε σύγκριση με την εικόνα που είχε πριν από μερικά χρόνια το μόνο που της έμεινε ήταν το όνομα.

PHILOXENIA

Τίποτα άλλο. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής η συγκεκριμένη πλατεία που βρίσκεται στην Ακρωτηρίου και στην Ελευθερίου Βενιζέλου έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό στέκι ρομά.

«Άλλοι κοιμούνται, άλλοι ξαπλώνουν στο γρασίδι και άλλοι στήνουν μίνι καταυλισμούς μέχρι να φύγουν και να αφήσουν πίσω τα.. σημάδια τους» αναφέρει κάτοικος της περιοχής τονίζοντας ότι κάτι πρέπει να γίνει με το όλο θέμα.

«Πρόκειται για μια πλατεία που έχουν ρημάξει οι ρομά και σε συνδυασμό με την αδιαφορία του Δήμου, έχει σαν αποτέλεσμα να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Είναι κρίμα γιατί ο χώρος αυτός θα μπορούσε να αποτελέσει τόπο για παιχνίδι και για άθληση στα παιδιά και στους νέους της περιοχής».

Οι φωτογραφίες είναι από τα social media.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ανοιχτά Ζυθοποιεία 2026: Δωρεάν ξεναγήσεις στην Πάτρα

Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών και τα μέλη της προσκαλούν...

Πτώση διαρκείας για την «Ελπίδα»

Οταν στα τέλη Μαΐου η Μαρία Καρυστιανού ανακοίνωνε από...