Πάτρα: Την Τρίτη το “τελευταίο αντίο” στον Παναγιώτη Παπαγιαβή

Ημερομηνία:

Τη θλίψη έχει σκορπίσει στην Πάτρα ο θάνατος του οδοντιάτρου Παναγιώτη Παπαγιαβή.

Εκτός από την επαγγελματική του ενασχόληση, ο Παναγιώτης Παπαγιαβής υπήρξε δημοτικός σύμβουλος Πατρέων και πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, ενώ ήταν γιος του αείμνηστου Αχαιού Υφυπουργού στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας του Κωνσταντίνου Καραμανλή και βουλευτή, Γιώργου Παπαγιαβή.

Στο πλευρό του μέχρι το τέλος ήταν η σύζυγός του Κασσιανή και τα τέσσερά τους παιδιά, ο Γιώργος, η Τίνα, η Τάνια και η Αλεξάνδρα – Ισαβέλλα.Πέραν από την επαγγελματική του διαδρομή ως οδοντίατρος, υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση Α και Β Βαθμού προσφέροντας στα κοινά με προτάσεις και θέσεις, ενώ άφησε την σφραγίδα του και στον Γορτυνιακό Σύνδεσμο Πάτρας στον οποίο είχε διατελέσει ως πρόεδρος.

Η κηδεία του θα τελεστεί την  Τρίτη 25-4-2023 και ώρα 11.00 το πρωί, στον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών.

Η ταφή θα γίνει στο Α΄ Κοιμητήριο Πατρών.

Παράκληση της οικογένειας, όπως αντί στεφάνων γίνουν καταθέσεις σε ευαγή ιδρύματα.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Νέα περιπέτεια υγείας για τον Λάιονελ Ρίτσι: Στη ΜΕΘ μετά τη συναυλία στο Σεντ Λούις, δείτε βίντεο

Στην εντατική μονάδα νοσοκομείου στο Σεντ Λούις εισήχθη ο Λάιονελ Ρίτσι μετά τη συναυλία που...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρετά τον Αύγουστο με φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές στη Ρόδο

Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές στη Ρόδο, αποχαιρέτησε...

Σάλος με τον Μελ Γκίμπσον που χλεύασε διερμηνέα της νοηματικής γλώσσας πάνω στη σκηνή: Απεχθής, αηδιαστικός, έγραψαν στο X

Σφοδρή κριτική δέχθηκε ο Μελ Γκίμπσον, επειδή φάνηκε να κοροϊδεύει μια...