ΠΑΤΡΑ: Της κακομοίρας μεταξύ ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης σε 3 Πλατείες

    Ημερομηνία:

    Στην πρώτη πλατεία η υπόθεση ήταν κάπως οικογενειακή αφού ήρθαν σε αντιπαράθεση δύο αδέλφια που ήταν μαζί μέχρι πρότινος, αλλά χώρισαν τους δρόμους τους. Η αντιπαράθεση προέκυψε από το ότι το ένα από τα δυο αδέλφια πρόσφατα μίσθωσε κατάστημα που ήταν ξενοίκιαστο στην ίδια πλατεία.

    Στην δεύτερη πλατεία ο ανταγωνισμός δύο γνωστών επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται ο ένας δίπλα στον άλλον έφτασε την προσφορά μεταξύ τους για τα τραπεζοκαθίσματα στα 500 ευρώ το τετραγωνικό.

    Έτσι, ο επιχειρηματίας που κέρδισε την δημοπρασία θα δώσει ετήσιο μίσθωμα στα 15.000 ευρώ τον χρόνο για έναν χώρο που δεν είναι πάνω από 30 τετραγωνικά μέτρα. Όσο για την τρίτη πλατεία;

    Ο ένας επιχειρηματίας με την προσφορά που κατέθεσε πήρε όλη την πλευρά της πλατείας παρόλο που δραστηριοποιούνται και άλλα μαγαζιά εκεί αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τα υπόλοιπα.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Τα πιο μεγάλα “φέσια” στον Δήμο Πατρέων! Αυτή είναι η εταιρεία που χρωστά τα περισσότερα

    Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στα κατάστιχα της οικονομικής υπηρεσίας του...

    “Καρφώματα” στη νύχτα της Πάτρας! Απειλούνται με λουκέτο μαγαζιά! Τουλάχιστον τέσσερα καταστήματα… στα μαχαίρια!

    Του Κωνσταντίνου Φλαμή «Της καρφωτής» γίνεται στη νυχτερινή ζωή της...

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό είναι το SMS απάτη που σας «κλέβουν» τα στοιχεία e – banking

    Τα μηνύματα περιέχουν έναν σύνδεμο τον οποίο αν τον...