ΠΑΤΡΑ: Της κακομοίρας τη νύχτα στο Νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας”! Ο ένας πάνω στον άλλον… με συμπτώματα

    Ημερομηνία:

    Σε μεγάλη δοκιμασία για όλο το υγειονομικό προσωπικό εξελίσσονται οι εφημερίες στα νοσοκομεία. Η αυξητική τάση στα κρούσματα κορονοϊού φέρνει μεγάλη πίεση.

    H κατάσταση στα δύο νοσοκομεία εξακολουθεί να είναι ασφυκτική, ενώ χθες το απόγευμα στα εξωτερικά ιατρεία του ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας» που εφημέρευε επικρατούσε το αδιαχώρητο από ασθενείς με έντονα συμπτώματα που περίμεναν να εξεταστούν για κορoνοϊό. Μάλιστα, όσο περνούσε η ώρα η ανασφάλεια της νύχτας οδήγησε ακόμη περισσότερο κόσμο στο Νοσοκομείο, στο οποίο ήδη νοσηλεύονται 80 ασθενείς με κορονοϊό στις Κλινικές και εννέα στις ΜΕΘ.

    Αντίστοιχα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας οι νοσηλείες έφθασαν τις 128, εκ των οποίων 105 στις Κλινικές κορονοϊού και 23 στις ΜΕΘ.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλλάζουν οι προτιμήσεις του πλούτου – Από προϊόντα σε ταξίδια πολυτελείας

    Ενα χάσμα αναδύεται στον κλάδο της πολυτέλειας. Από τη...

    Φοινικούντα: Στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί ο συνεργός της διπλής δολοφονίας

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο διπλό φονικό της Φοινικούντας...

    “Πράσινο φως” για το νέο ΚΤΕΛ: Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία στους δρόµους – ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ

    Το «πράσινο φως» άναψε η Αποκεντρωµένη ∆ιοίκηση Πελοποννήσου, ∆υτικής...

    Οι Κανίβαλοι των Άνδεων – Η σκοτεινή πλευρά ενός «θαύματος»

    13 Οκτωβρίου 1972 Ήταν Παρασκευή και 13 όταν η πτήση...