ΠΑΤΡΑ: Της τα πήραν όλα! “Αφαίμαξη” και άλλων τραπεζικών λογαριασμών από τη γυναίκα

    Ημερομηνία:

    Αίσθηση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία το χθεσινό  δημοσίευμα της «Γνώμης» για την εκμετάλλευση ηλικιωμένης γυναίκας από ζευγάρι συγγενών της, το οποίο, αφού της «εξαφάνισε» από τους τραπεζικούς της λογαριασμούς 330.000 ευρώ, την άφηνε αβοήθητη.

    Το θέμα που καταδεικνύει την έλλειψη ανθρωπιάς, ακόμη και στο οικείο περιβάλλον υπερηλίκων που δυστυχώς είναι μόνοι στη ζωή, αναπαρήχθη από όλες σχεδόν τις ιστοσελίδες πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ  η «Γ» έγινε αποδέκτης κι άλλης καταγγελίας σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

    Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε, η ηλικιωμένη φέρεται να είχε κι άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς, οι οποίοι αντίστοιχα βρέθηκαν με «μηδέν» υπόλοιπο, πιθανότατα από άλλα πρόσωπα.

    Όπως αποδεικνύεται, κάποιοι έβαλαν στο «μάτι» τις οικονομίες μιας ζωής, αδιαφορώντας για το πώς θα συνέχιζε τη ζωή της η ταλαιπωρημένη γυναίκα.

    Να σημειωθεί πως πλέον η ίδια λαμβάνει τη φροντίδα άλλων συγγενικών της προσώπων, τα οποία έλαβαν δραστικά μέτρα κατά εκείνων που την παραμέλησαν, προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...