Πάτρα: Το 10% των οδηγών ταξί περιμένει ακόμα το POS και κινδυνεύει με πρόστιμο

    Ημερομηνία:

    Το 90% των οδηγών ταξί έχει προμηθευτεί τα POS από τις τράπεζες και τα έχουν βάλει στα οχήματα τους από τη στιγμή που το μέτρο αυτό είναι από την 1η Απριλίου υποχρεωτικό. 

    Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στο σωματείο των ιδιοκτητών οδηγών ταξί της Πάτρας παρά το γεγονός ότι έχουν προχωρήσει σε παραγγελίες των μηχανημάτων αυτών εδώ και πάνω από έναν μήνα (έχοντας στα χέρια τους και το χαρτί της παραγγελίας), υπάρχει μια καθυστέρηση ως προς την παραλαβή τους.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται κυρίως στις τράπεζες και ύστερα στους τεχνικούς, όμως, τα κλιμάκια των ελεγκτών αν θέλουν να δείξουν την αυστηρότητα τους, θα ρίξουν πρόστιμα στους οδηγούς ταξί και σε κανέναν άλλον.

    Κάτι που φυσικά με την αναδουλειά που έχει και αλλιώς ο συγκεκριμένος κλάδος δεν θα μπορούν να δοθούν από τους οδηγούς, άρα θα πάνε στην εφορία, θα έχουν τις αντίστοιχες αυξήσεις στα επιτόκια και όλο αυτό θα αποτελέσει ένα βάρος στα ήδη πολλά που σηκώνει ένας επαγγελματίας οδηγός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνταγή για εύκολα κουλουράκια κανέλας

    Τα απογεύματα είναι, ίσως, η δύσκολη ώρα της ημέρας, που χρειαζόμαστε μια...

    Παράθυρο για νέες μειώσεις στον φόρο ενοικίου από το 2026

    Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο νέων μειώσεων στον φόρο επί των εισοδημάτων...

    Νέα τραγωδία στην Πάτρα: 53χρονος πέθανε στην δουλειά του

    Ένας ακόμη αιφνίδιος θάνατος, συγκλονίζει την Πάτρα. 53χρονος μεταφέρθηκε νεκρός...